Home / Blog / PR články / Odteraz už iba parádne vlasy

Odteraz už iba parádne vlasy

Nie každý dostal do vienka krásne husté vlasy. Na druhej strane, ani tí “obdarení” nie sú vždy na 100% spokojní. Čiernovlásky túžia po blond, kučierky po rovných vlasoch, ženy bez ofiny po ofine a naopak. V súčasnosti je mimoriadne TOP nosiť copík či ohnivé vlasy. Aj vy si zase raz povzdychnete, že Vaše vlasy nestoja zaveľa? Ak túžite po zmene, tak si prekliknite nanicvlasy.sk.

Rok 2014 je o extravagancii

Dámy, ak chcete vyskúšať niečo nové a máte na to dostatok odvahy, tak tento rok Vám ponúka toho skutočne mnoho. Vlasy pridávajú na ženskosti, odrážajú pôvab a atraktívnosť. Zabudnite na formálnosť a buďte o niečo viac hravá. Zmena farby a štýlu z Vás môže urobiť nezameniteľnú kráľovnú. Buďte „in“ a pristúpte k ráznej zmene. Najvychytenejší kaderníci sveta ponúkajú svoje návrhy odvážneho experimentu. Farebné pramene a trblietavé nuansy sú nosným pilierom tejto sezóny. Aj keď blond zostáva stále na výslní, odporúča sa oživenie ružovým alebo fialovým lookom. Ak však nie je blond nič pre Vás, stavte na čokoládovo-orechové tóny. Takejto sladkej bábike zaiste nik neodolá. Krátkovlásky sa môžu vyblázniť cez mikáda a jemný punk. Dlhovlásky zase cez vlny a elegantné drdole. Čo však robiť, ak sú Vaše vlasy krátke a riedke, no vy túžite po krásnej hrive? V súčasnosti nie je nič nemožné, a preto upriamte svoju pozornosť na parádne clip in vlasy. Pokojne sa s nimi vyhrajte, žehlite ich, farbite, kulmujte. Preste si ch prispôsobte tak, aby ste boli absolútne spokojná. Ide o revolučný produkt zahusťovania vlasov, obľúbený najmä pre svoju bezpečnosť a prirodzenosť.

Inšpirácia pre dlhé vlasy

Či už ste si svoju “korunu krásy” vypestovali, alebo si k nej troška dopomohli, iste nechcete prepadnúť fádnosti. V roku 2014 dominuje aj „mokrý efekt“. Pozor však, je tu jedna malá zmena. Vlasy na temene hlavy by mali pôsobiť mokrým dojmom, no zvyšok zostáva bez gélu, pekne a efektívne upravený. Vhodnou alternatívou sa ukazujú kučery a vlny. Z minulého roka sa i do tohto preniesli obľúbené vrkoče a akýkoľvek štýl pozapletaných vlasov. Pre tie „nešťastnice“, ktoré si nemajú z čoho vrkoče pozapletať, je tu Clip-in Cop z ľudských vlasov. Extra kvalita a perfektná hustota opäť nabáda k hravosti. Nebojte sa jej, vybláznite sa. Keďže ide o prírodný cop, tak sa i rovnako chová a je na nerozoznanie od Vášho vlasu. Nik teda neodhalí Váš malý klam. Zaujala Vás táto ponuka? Vyhľadajte si bližšie info na webe, ktorý vie, ako sa zbaviť nanič vlasov.

Ozdoby ako výzva

Vlasové kúzlo tohto roku v sebe ukrýva aj využívanie rôznych vlasových doplnkov. Vedúce postavenie si udržujú najmä šatky a kvety, no fantázií sa medze nekladú. Pokiaľ usúdite, že na Vašej hlave vyznejú dobre iné pripínacie ozdoby, tak nemáme nič proti. Kam si doplnky pripnúť? V tomto máte absolútne voľnú ruku. Môže to byť hore, z boku, ale i vpletené do vrkočov, či pripnuté do drdolu.

Cíťte sa ako hviezda, no najmä sa vyjadrite. Nepotláčajte svoje „ja“. Stojí pred Vami nová výzva, rad možností, tak si vyberte.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR článok

Foto: nanicvlasy.sk

 

 

Leave a Reply