Home / Móda / Pánska módna značka Peter Cook konečne v ČR

Pánska módna značka Peter Cook konečne v ČR

Páni, zbystrite pozornosť. Pokiaľ ste sa doteraz sťažovali, že obliecť sa štýlovo je problém, pretože vo vašom okolí chýbajú tie správne značky, odteraz na sťažovanie sa už nebudete mať jediný dôvod. Jedinečná a obľúbená módna značka Peter Cook je totiž konečne dostupná aj u nás!

00

Do svojho portfólia pánskeho oblečenia zaradil na jar tohto roku túto značku obľúbený domáci e-shop s módou Mary-fashion.sk. „Neustále hľadáme nové módne značky, ktoré sú zárukou perfektného vzhľadu i kvality oblečenia. Oblečenie značky Peter Cook spadá presne do tejto kategórie, preto sme veľmi radi, že ho môžeme ponúknuť našim zákazníkom v Českej republike,“ uviedla Ing. Marie Rozsypálková, manažérka e-shopu Mary-fashion.cz.

Ležérna pánska móda

Módna značka Peter Cook je preslávená prvotriednym oblečením, ktoré sa vyznačuje kvalitou materiálu i spracovaním. Ide o oblečenie, ktoré kombinuje aktuálne módne trendy a zároveň zostáva vždy originálne.

„Pánske oblečenie značky Peter Cook je určené pre sebavedomým mužom, ktorí vyznávajú ležérny módny štýl. Pre mužov, ktorí si radi obliekajú originálnu módu a neboja sa vystúpiť z davu,“ doplnil Rozsypálek s tým, že oblečenie od značky Peter Cook je elegantné a zároveň pohodlné.

114

Obľúbená módna značky

História módneho oblečenia Peter Cook sa začala písať v roku 1997 v Španielsku. Za krátku dobu si získala priazeň miestnych mužov, aby o štyri roky neskôr začala prenikať aj do ďalších európskych štátov. V súčasnej dobe je 400 predajných miest rozmiestnených vo viac ako 25 európskych štátoch.

Srdce mužov si módne oblečenie Peter Cook získalo hneď z niekoľkých dôvodov. Nielenže ide o oblečenie, ktoré rešpektuje posledné módne trendy, ale zároveň je pohodlné a vhodné pre každodenné nosenie. Je dôležité podotknúť, že aj keď je kvalita materiálu a prevedenia vysoká, zostáva pánske oblečenie od Peter Cook cenovo dostupné.

526361_618492508208493_1971061307_n

To potvrdzuje i zástupca internetového obchodu Mary-fashion.sk. „Dbáme na to, aby oblečenie v našom e-shope bolo módne, kvalitné a zároveň aby sem mohli zákazníkom ponúknuť bezkonkurenčné ceny,“ uzavrela Marie.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

                                                                                                                                                                                                                                                                                     Text: PR článok

Foto: mary-fashion.sk

Leave a Reply