Home / Elektro / Na akých hrách sa tento rok vybláznime?

Na akých hrách sa tento rok vybláznime?

Minulý rok nám priniesol do herného sveta veľa sviežeho vánku, ktorý po rokoch oživil hráčsku komunitu tak, ako si už dávno nepamätáme. Sony a Microsoft prišli na trh s vlastnými konzolami Sony s PlayStation 4 a Microsoft s XBOX One. Nezaostával rovnako ani vývoj na trhu počítačov a počítačových komponentov. Bitka medzi AMD a Intelom naďalej pokračuje, čoskoro sa dočkáme masívneho príchodu DDR4 RAM a SSD disky idú dlhodobo s cenami nadol. Herní vývojári všetko sledujú, vývojárske štúdia pracujú naplno, aby čo najskôr mohli na svetlo sveta priniesť svoje tituly, ktoré budú hernými nadšencami milované. Všetko tak nasvedčuje tomu, že rok 2014 si poriadne užijeme. Pýtate sa čím?

Zaklínač 3. Divoký hon

Poľskí vývojári nenechali nič na náhodu, a s najnovším Zaklínačom sa podľa dostupných záberov poriadne „vyhrali.“ RPG s nádhernou grafickou stránkou, obrovský otvorený svet, náročné súboje a často komplikované a vážne rozhodnutia budú to, po čom budete rozhodne túžiť. Keďže hra bude „bežať“ na modernom RED engine, na jej spustenie budete potrebovať silnejší PC (ktorý si môžete kúpiť tu ), alebo si hranie môžete užiť na PS4, či XBOX One.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=c0i88t0Kacs’]

Destiny

Herné a vývojové štúdio Bungie, ktoré okrem iného prinieslo na svetlo sveta legendárnu „strieľačku“ HALO, ohuruje svojou pripravovanou hrou Destiny. Destiny má už teraz veľký potenciál stať sa ďalšou hrou, ktorá sa do histórie zapíšeme zlatými písmenami. Podľa vývojárov prinesie fascinujúci on-line sci-fi svet. Hra je stále vo vývoji, no ozrejmiť mnohé otázky môže chystaná beta verzia počas tohtoročného leta.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=WBNdrJMwrkc’]

 

Tom Clancy’s The Division

Alternatívna prítomnosť = uveriteľný svet. Asi takejto „rovnici“ veria vývojári pripravovanej hry Tom Clancy’s The Division. Apokalyptických hier sme tu mali už mnoho, no takých, ktoré by sa odohrávali v alternatívnej prítomnosti ale nie. Aj keď známe meno by nám napovedalo, že sa bude jednať o čistú FPS hru, mýlili by sme sa. Môžeme čakať MMO s RPG prvkami odohrávajúce sa v zničenom New Yorku. Tak, nám fantázia začína pracovať na plné obrátky, ako ste na tom vy?

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=EWJD8DMasCU’]

 [plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR

Zdroj: eurogamer.net

Foto: freedigitalphotos.net

 

Leave a Reply