Home / Blog / Kde a ako vybrať aludisky.

Kde a ako vybrať aludisky.

Som čerstvou absolventkou VŠ a našla som si zaujímavú prácu, ktorej podmienkou bolo mať vlastné auto. Neváhala som a obstarala si ojazdenú Škodu Octavia. Auto by spĺňalo moje požiadavky, až na to, že malo značne ojazdené pneumatiky.
Ako laik som nevedela na koho sa obrátiť, kto by mi poradil s kúpou nových pneumatík. Až raz pri posedení s priateľmi sme nadhodili reč o mojom novom aute a zúfalo ojazdených pneumatikách. Priatelia mi poradili, že keď už nové pneumatiky, tak hneď na elektrónoch. Po chvíľke rozmýšľania som si povedala, že prečo nie, veď nové elektróny dajú môjmu autu úplne iný, modernejší vzhľad. No dobre, keď elektróny tak aké 14stky, 15stky… alebo nebodaj 19stky? Rozhodne som potrebovala poradiť.

DOTZ Mugello 6,5x15 5x100 ET35

Môj dobrý kamarát mi po skúsenostiach s nákupom diskov pre svoje auto poradil internetovú stránku www.aludisky.net. Po otvorení stránky som bola milo prekvapená. Zaujala ma jednoduchosť, praktickosť a dokonca poznali potrebné parametre môjho auta. Na stránke som našla veľký výber aludiskov pre autá rôznych značiek, v porovnaní s kamennými obchodmi za veľmi prijateľné ceny. Pre moje auto mali na výber cez 900 rôznych modelov aludiskov. Páčilo sa mi veľa modelov, ale rozhodol nakoniec pomer medzi cenou a dizajnom.

Neváhala som, na moju Škodu som si vybrala elekróny DOTZ Mugello 6,5×15 5×100 ET35, hneď som si ich aj objednala. Páčili sa mi najmä pre elegantný a športový dizajn. Doručili mi ich pomerne rýchlo až domov, vyzerali presne ako vyobrazené na stránke, povedala by som, že v skutočnosti vyzerali ešte krajšie. Každý sa ma neustále pýtal, kde som zohnala také pekné elektróny, samozrejme že som im doporučila stránku www.aludisky.net.

Ako veľké plus stránky aludisky.net vyzdvihujem jednoduchosť nákupu z pohodlia domova. Kúpa aludiskov s tejto stránky sa mi veľmi osvedčila a dala môjmu autu exkluzívnejší vzhľad.
Po mojich skutočne dobrých skúsenostiach každému vrelo doporučujem nákup prostredníctvom stránky www.aludisky.net.

Foto: aludisky.net

Leave a Reply