Home / Blog / Efektívne rezervácie služieb

Efektívne rezervácie služieb

Každý podnikateľ, ktorý pracuje v obore poskytovania služieb sa dennodenne stretáva s rôznymi problémami. Občas sa niečo pokazí, nevydarí, niekedy nevyjde čas na všetky dôležité úlohy a inokedy je problém s rezerváciami. Na začiatku podnikania len málokto myslí na to, ako bude veci zvládať, keď sa firma rozrastie. Nevidia problém vo veľkom množstve rezervácií na danú službu, ktoré ich môžu doslova pohltiť. Práve preto sa častokrát stáva, že riešenie spočíva v telefonickej či e-mailovej dohode na konkrétny deň a hodinu. Či už ide o telocvičňu, salóny, lekárov alebo poradne či napríklad soľné jaskyne. Každá služba má svoju klientelu, ktorá by mala byť čo najefektívnejšie vybavená. K tomu, aby firma nestratila záujem svojich klientov a privolala k sebe nových, je veľmi užitočné mať vlastný rezervačný systém. Tento pomocník vám i zákazníkom ušetrí čas a hlavne trpezlivosť pri vybavovaní.

Rezervačný systém Reservanto

Nájdu sa ľudia, ktorí rozmýšľajú nad zriadením tohto systému, no nevedia ako na to. Komu napísať, kam prísť, nemajú dostatočné informácie a nevedia aké majú možnosti. Pri takomto systéme je potrebné, aby manipulácia pre zákazníka, ale aj pracovníka, bola jednoduchá a rýchla. Klienti rovnako požadujú prijateľný dizajn za rozumnú cenu a promptné nasadenie systému. Tieto a mnohé ďalšie požiadavky dokáže Reservanto zvládnuť tak, aby spokojní boli ako klienti, tak aj sám majiteľ. Nasadenie, riadenie a komplexné manipulovanie je veľmi jednoduché a rýchle.

 

Charakteristika a prednosti

Systém disponuje prehľadným užívateľským prostredím, ktoré si jednoducho môžete prispôsobiť odvetviu, ktorému sa venujete. Pokiaľ napríklad máte vlastnú posilňovňu, toto užívateľské prostredie sa prispôsobí tak, aby sa k nemu vizuálne hodilo a vznikne tak rezervačný systém pre fitness, šitý na mieru. Medzi ďalšie výhody patrí fakt, že má vlastné riešenie online platieb, na ktoré vám bude stačiť jediné kliknutie bez zbytočných komplikácií. Systém má rovnako zabudovaný e-mailing, verziu pre mobilnú aplikáciu a v neposlednom rade zákaznícku podporu na vysokej úrovni. Ak však nemáte vlastnú webovú stránku, nemusíte zúfať. Využiť môžete rezervačný systém zdarma, ktorý vám vygeneruje stránku na našej doméne ako príklad masazeviktoria.reservanto.sk. Platba je možná online priamo pri rezervácii, či už kartou alebo prevodom. Zákazníci dostanú hodinu pred platnosťou rezervácie sms, čo vo veľkej miere zvyšuje komfort a kvalitu vašich služieb. Pri ručnom riešení rezervácie by tieto progresívne metódy neboli možné a navyše ide o zastaralý spôsob, ktorému sa zákazníci často vyhýbajú. Pokiaľ patríte k firmám, ktoré kráčajú s dobou, tento online rezervačný systém je spôsob, ako získať pár nových dobrých referencií od zákazníkov.

Foto: reservanto.sk

Leave a Reply