Home / Blog / Detské letné oblečenie 2014

Detské letné oblečenie 2014

Pravdepodobne všetci milujeme leto, no deti o trošku viac. Odmysliac si dvojmesačné prázdniny, stále tu zostáva dlhý zoznam, prečo je to práve toto ročné obdobie, ktoré u nich dominuje. Detský svet je krásne bezstarostný, no rodičia musia myslieť na mnoho dôležitých vecí. Už od prvého momentu, ako dieťa uzrie svetlo sveta, prichádza nekonečný kolotoč. Zháňate kočíky, plienky, detskú výživu, kojenecké potreby, hračky, autosedačky… Žena mamička už nerozmýšľa iba nad tým, ako zohnať kvalitné dámske oblečenie za dobrú cenu. Teraz je stredom jej vesmíru dieťa. Počas letného obdobia je to i o tom, ako deťom plnohodnotne vyplniť čas. Najčastejšou alternatívou sú zmysluplné letné tábory. I tu však musíte myslieť na kadečo. Nezabudnúť pribaliť obľúbeného medvedíka, kúpiť nové tenisky a teplákovú súpravu.

Detské oblečenie by malo byť najmä o univerzálnosti, praktickosti a kvalite. Pokiaľ však chcete, aby okrem spomínaného spĺňalo aj nejaký ten módny trend, tak Vám ponúkame niekoľko tipov, čo pre našich najmenších pripravil módny svet v roku 2014.

Štyri základné pravidlá

Detská móda zachytáva už tradične to, čo deti najlepšie vystihuje. Nesmie v nej chýbať hravosť, smiech, mladosť a príroda. Farby a motívy by mali byť prispôsobené týmto aspektom. Vizualizácia detského oblečenia je nosným pilierom, ktorý sa nedá prehliadnuť. V popredí je pestrosť a prispôsobenie sa detským snom. Z takýchto odevov by mala vyžarovať dobrá nálada, ale i hrdosť, čo v praxi znamená, že dieťa bude takéto oblečenie nosiť s pýchou. Keďže deti rastú ako z vody a nové oblečenie si vyžadujú takpovediac neustále, ako vhodné riešenie sa ukazuje detský bazár.

Veselé kempovanie

Slobodná hra pod horúcim slnkom, nezabudnuteľné okamihy, zážitky. Deti milujú kempovanie s rodičmi. Módni dizajnéri na takéto príležitosti odporúčajú sivú farbu, kaki a svetlomodré odtiene čistého neba. Z materiálu sa každopádne uprednostňuje bavlna, ktorá môže byť doplnená motívmi z vrecoviny. Prírodné vlákna by mali byť samozrejmosťou. Za vkusné sa považujú aj animácie, ktoré majú odrážať radosť zo spoločného kempovania (stan, čln a pod.). Veľké farebné škvrny zase evokujú pocit absolútnej radosti.

Príroda ponúka neobmedzené možnosti

Pokiaľ nestíhate chodiť počas roka s deťmi na dlhšie prechádzky do lesa, tak im určite doprajte pobyt u starých rodičov na vidieku, alebo ich prihláste do tábora, ktorý je takpovediac v lone prírody. Dieťa potrebuje čerstvý vzduch a malo by si k prírode vytvoriť pozitívny vzťah čo najskôr. Pokiaľ docielite, aby boli les a lúka pre neho tými najčastejšími priateľmi, tak si to so sebou ponesie po celý život. Dizajnéri sa zámerne upriamili aj na bohatosť prírodných motívov. Toto leto sa môžete porozhliadnuť po machovozelenej či modrozelenej farbe so vzorom palmových listov, kvetín, ale aj motýľov a žiab. Neexistuje tu žiadna hranica. Atmosféra zemitých prvkov pôsobí originálne a zároveň sviežo.

Odraz slnka

Oblečenie pre deti by malo byť také veselé ako je ich úsmev. Doslova by sa v nich malo odrážať žiarivé slnko. Najlepšie to vyjadríte kombináciou vhodne zvolených farieb. Prvoradý je červený a oranžový odtieň. Dizajnéri sa však prikláňajú aj k experimentovaniu s kontrastmi. Celkom pokojne môžete teda zvoliť kombináciu ružovej so zelenou, žltej s modrou a pod.

Vyberte si na burze

Možno máte aj vy doma oblečenie, ktoré nosila Vaša ratolesť iba krátko, a preto vyzerá ako nové. Nie ste samy. Práve preto vznikla detská burza, ktorú nájdete na BabyBurza.sk. Aby ste nemuseli v pravidelných intervaloch siahať hlboko do Vašej peňaženky, pozrite si ponuku a určite si vyberiete niečo skutočne moderné, kvalitné, ale i lacné. Okrem toho je tu aj bohatá ponuka pre dámy a nájdete tu dokonca aj pánske oblečenie. Nech sa páči, rodinná burza práve začína.

Foto: babyburza.sk

Leave a Reply