Home / Blog / PR články / Mobilom k originalite?

Mobilom k originalite?

Dnešná doba je už taká – rýchly kolobeh, stres, neustále zmeny, masová výroba. Toto všetko priam volá po originalite, odlíšení sa a vybočení z radu. Nie tak dávno bol človek „in“, keď vlastnil mobilný telefón. V súčasnosti je to už skôr samozrejmosťou. Staršia generácia sa snaží odolávať výdobytkom techniky, no tá mladšia sa bez nich už nezaobíde. Dnes Vám ani nový model mobilného telefónu nezaručí, že budete jedinečný a každým obdivovaný. Tak ako sa odlíšiť? Originálnym príslušenstvom!

púzdra

Technológie sa neustále vyvíjajú, a tak ako rastie počet nových modelov mobilných telefónov, tak pribúda aj potreba príslušenstva pre ne. Príslušenstvo má nielen praktický význam, ako napríklad ochranné fólie chrániace mobil pred poškriabaním, ale často aj estetický. Váš mobilný telefón krásne oživia rôzne prívesky a ozdoby. Môžu zobrazovať iniciály Vášho mena, tvar obľúbeného zvieratka alebo vtipnej postavičky, ktorá vyčarí úsmev na tvári pri každom pohľade. Spojením praktického i estetického významu sú puzdra na mobilné telefóny. Nielen, že chránia, ale práve vďaka nim môžete vybočiť z radu masovej výroby. Zvoľte puzdro obľúbenej farby, pritiahnite pohľad neónovými farbami, ukryte Váš mobilný telefón v maskáčovom šate, vložte ho do originálneho pleteného alebo ponožkového pyžama. Na výber je nespočetné množstvo farieb, motívov a tvarov. Silikónové puzdierka v tvare obľúbeného zvieratka sú rozhodne roztomilo jedinečné. V ponuke nájdete pandu, slona, opicu, ale aj v súčasnosti veľmi obľúbenú sovičku. Motívy zvierat nájdete aj na NICI puzdrách. Ak preferujete niečo elegantnejšie a decentnejšie, určite si vyberiete z ponuky kožených a koženkových puzdier. Stále obľúbenou možnosťou sú aj puzdra na opasok. Napríklad koženkové puzdro s vyobrazením Marilyn Monroe Vás určite nesklame a rozhodne ním zaujmete. Pre športovcov sú výbornou voľbou športové alternatívy, ktoré je možné upevniť na rameno, alebo zavesiť na krk. Dnes už takmer nikto neodíde z domu bez mobilu. Športové puzdro iste oceníte pri behu, joggingu alebo zdravotnej prechádzke. Cez jeho priehľadnú časť je možné sledovať displej a je ideálne v prípade, že mobil využívate aj ako prehrávač hudby. Mobil  môžete ovládať bez potreby vytiahnutia z puzdra. V internetovom mobilshope mobil24.sk nájdete nielen množstvo ďalšieho príslušenstva pre Váš mobilný telefón, ale napríklad aj obľúbené peňaženky NICI, ktoré si môžete zladiť s Vaším „mobilným šatom“.

Ako vidíte, originálnym sa môžete stať skutočne jednoducho a prakticky. Zo širokej ponuky si určite vyberie každý. Tak neváhajte a oživte všedné farby pestrosťou, ktorá Vás bude tešiť každý deň.

Text: PR článok

Foto: mobil24.sk

Leave a Reply