Home / Ľudia / Príbehy o tom, ako požiadať ženu o ruku

Príbehy o tom, ako požiadať ženu o ruku

Každý zodpovedný muž skôr či neskôr rieši, ako požiadať o ruku svoju vyvolenú. Je potrebné odhadnúť ten správny okamih, zohnať dokonale padnúci zásnubný prsteň a skrátka nič nenechať na náhodu. Vybrali sme pre vás 3 originálne zásnubné príbehy. Ktorý sa Vám najviac páči?

svadba

Romantika ako z filmu

29-ročný priateľ (dnes už manžel) Kláry sa pri požiadaní o ruku veľmi neodchýlil od klasiky romantických filmov. “Boli sme na dovolenke pri mori, išli na večeru do tamojšej reštaurácie pri pláži. Už len to miesto bolo veľmi romantické. Keď nám priniesli dezert, začala hrať z rádia úvodná pieseň k filmu Titanic. Z kuchyne vyšli kuchári, čašníci, ktorí na nás pozerali a ja som začala opatrne jesť,” spomína Klára. Zhruba po treťom súste na lyžičku nabrala zásnubný prsteň a všetko jej došlo. “V tú chvíľu už priateľ kľačal na zemi, žiadal ma o ruku a celá reštaurácia mu tlieskala. Ja som sa rozplakala a pochopiteľne súhlasila,” dodáva Klára.

Príbeh filmovej noci

Stacy z amerického Houstonu prenajal kaplnku. Svoju priateľku, kamarátov a príbuzných pozval na filmovú noc. Prileteli rodičia, ale aj Donitina najlepšia kamarátka, ktorú nevidela pár mesiacov. Stacy povedal Doni, že má ešte nejakú prácu a stretnú sa až v kostole. Medzitým tu narafičil kamery, ktoré zachytili úprimné slzy dojatia. Začalo sa malé predstavenie. Krátky film rozprával o ich milostnom živote. Stretli sa, keď sa Stacy nasťahoval do Houstonu, ale Donita sa mala o týždeň sťahovať preč. Boli spolu v kontakte, ale stále netvorili pár. Nakoniec sa ich cesty znova spojili, čo Stacy považuje za “zásah vyššej moci”. Ďalšia scéna pripomína ich zážitok so šialenou realitnou agentkou. Ďalej učí Stacy Donitu žonglovať, čo sa mu doteraz ešte nepodarilo. Ich jedinými konfliktami sú hádky ohľadom športu, pretože každý fandí inému tímu. To ich ale nemôže nikdy rozdeliť – v záverečnej scéne žiada filmový aj reálny Stacy Donitu o ruku. Donita s nadšením prijíma a je úplne v šoku. Plače od šťastia a objíma sa s kamarátmi. Na takéto požiadanie o ruku nikdy nezabudne.

Originálna žiadosť na vrchole

“S priateľom sme boli spolu už nejaký ten piatok, a preto pre mňa žiadosť o ruku nebola veľkým prekvapením. Aj tak som ale bola zo samotného aktu úplne namäkko. Večer sme sa ubytovali v malebnom penzióne a hneď na druhý deň ráno vyrazili na Baníkov. Vyšplhali sme sa až hore. Bola to námaha, ale za ten výhľad to stálo. A potom to prišlo… Martin si predo mňa kľakol a vyslovil onú známu otázku, či sa stanem jeho ženou. Neváhala som ani chvíľku a už za niekoľko sekúnd sa na mojom prste blýskal zlatý prstienok s ružovým kamienkom. To nebolo ale všetko, čo si pre mňa pripravil – dostala som tiež šperky a hodinky. Dúfam, že naša rozprávka bude trvať večne a želám každému, aby ho tiež postretlo také šťastie.”

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Zdroj: sheknows.com

Foto: freedigitalphotos.net

Leave a Reply