Home / Blog / PR články / Tieto veci radšej nerobte

Tieto veci radšej nerobte

Cítite sa vo svojom živote nespokojný, nešťastný a chcete to zmeniť? Vyskúšajte týchto pár rád a tipov, ktoré zmenia Váš život k lepšiemu. Určite neoľutujete!

zdesenie

Koniec s “veštením”

Možno viete, že Vám to neprospieva, ale aj tak to robíte. Už vopred si vravíte „nespravím to“, „bude to trapas“ a takto si smolu len privoláte. Radšej si povedzte „urobím to“, „verím si“ a uvidíte, že výsledky budú omnoho lepšie. 

Nedržte hnev v sebe

Určite to poznáte. Pocit hnevu, ktorý dusíte v sebe, Vás ubíja. Nerobte to! Povedzte o svojom momentálnom rozpoložení osobe, ktorá Vás nahnevala, skôr než dôjde k hádke. Nemusíte kričať, ale dostaňte to zo seba.

Po práci povinnosti

Niektorí z nás si prácu po práci nevedia predstaviť. Veď prídu domov vyšťavení ako citrón a púšťať sa do ďalšej práce znie ako zlý vtip. Avšak, nájdu sa aj takí, ktorí sa po príchode z práce vrhajú do ďalších neodkladných povinností. Život by sa ale nemal krútiť len okolo pracovného vyťaženia. Nájdite si čas na oddych a uvidíte, že budete šťastnejší.

Nebuďte negatívne naladení

Ak pravidelne sledujete televízne noviny, alebo zoznam webov s najnovším spravodajstvom,  nečudujte sa, že nemôžete zaspať. Je dobré vedieť, ako sa situácia vo svete vyvíja, ale tesne pred uložením sa do postele nemyslite na nič zlé. Po negatívnych informáciách by mali prísť pozitívne. Pozrite si komédiu, romantický film, alebo sa len tak zahľaďte von oknom a vychutnajte si výhľad. Určite je to lepšie, ako sa zaoberať dennými katastrofami, ktoré sa Vás pritom vôbec nemusia týkať. Negatívne veci sťažujú pozitívne myšlienky a tým aj náhľad na svet z tej lepšie stránky. 

Niekto Vám berie energiu

Stalo sa Vám to už niekedy? Len tak ste sa s niekým rozprávali a zrazu ste sa cítili, akoby Vás práve prešiel parný valec. Zmohla Vás únava a mali ste zlú náladu. Môžu zato tzv. vycucávači energie. Na človeka psychicky vplýva veľa vecí. Počasie, mesiac, médiá a hlavne ľudia. Jediným spôsobom, ako sa tomu vyhnúť, je to, že sa s takýmito ľuďmi jednoducho stýkať nebudete.

Pri každej chorobe lieky

Keď sme chorí, prvé čo nás napadne, je dať si tabletku. Ale čo tak ovocie? Je zdravšie, nezaťažuje pečeň a neraz postačuje na bežné ochorenia, ako je napríklad nádcha. 

Chaos, neusporiadanosť, starosti

Skúste tieto tri veci vymeniť za harmóniu, poriadok a pokoj. Ako? Zjednodušte si život. Pokiaľ podnikáte a trávite hodiny na internete, aby ste oslovili potencionálnych klientov, skúste využiť komplexnú službu Blueinfo.sk – špecialistu na copywriting a internetovú reklamu. Zákazníci sa k Vám budú hlásiť prirodzenou cestou a vy získate viac voľného času. Podobne to riešte aj v osobnom živote. Zaveďte si diár, organizujte, rozdeľte si úmerne čas medzi rodinu a prácu. 

Text: PR článok

Zdroj: lepsizivot.sk

Foto: freedigitalphotos.net

Leave a Reply