Home / Blog / PR články / Ammado – Aby leto stálo za to

Ammado – Aby leto stálo za to

Leto. Čas dovoleniek a oddychu. Obdobie, kedy sa snažíme na niekoľko dní či týždňov absolútne vypnúť a neriešiť žiadne problémy. Takýto prepych si však nemôže dopriať každý. Určite je to predovšetkým finančná otázka, ktorá nás trápi azda najviac. Dôvody, prečo podaktorí z nás nejdú na dovolenku počas leta, väčšinou začínajú (alebo končia) pri nedostatku peňazí, ktoré sú rozhodne nevyhnutné na to, aby sme si mohli dovolenku užiť a vychutnať. 

Mnohí musia na dovolenku šetriť celý rok. Iným to nevyjde, nech sa snažia akokoľvek. Zlá finančná situácia si tak často vyžiada svoju daň a ľudia uprednostnia oddych v domácom prostredí, akoby mali niekam vycestovať. Ojedinelé nie je ani, keď namiesto zaslúženého voľna zostávajú v práci. Je to prirodzené, keďže sa istým spôsobom strachujú o budúcnosť a chcú mať finančnú rezervu, ak by sa vyskytlo niečo nečakané. Aby však leto stálo skutočne za to, obráťte sa na partnera, ktorý to vie zariadiť. Je ním expert na poskytovanie pôžičiek – Ammado

peniaze

Požičajte si na dovolenku

Existujú spôsoby, ako stráviť príjemnú dovolenku aj bez toho, aby ste na ňu museli príliš dlho šetriť a počas ostatného roka si odopierať všetko, čo stojí o niečo viac peňazí, ako Vám dovoľuje Váš štandard. Alternatívny spôsob predstavuje pôžička. Množstvo ľudí sa bojí tohto riešenia. Dnes sa už ale naozaj nie je čoho obávať. Tento strach mal opodstatnenie v minulosti, kedy si ľudia vypožičiavali peniaze od inštitúcií, ktoré neboli práve najrozumnejším riešením a pod náporom vysokých splátok sa často dostali do ťažkostí. Tieto časy sú však už dávno preč a dnes je všetko transparentné. Jednoducho si dohodnete, koľko budete mesačne platiť, ako dlho, čím ručíte a aký je úrok. Takisto viete, ako sa dajú pôžičky predčasne splatiť, či aké sú sankcie za odloženie splátok. Toto všetko sú základné informácie, s ktorými ste oboznámený ešte pred podpisom zmluvy.

Výhody Ammado pôžičky

Spoločnosť Ammado oslovila svojimi službami už rad spokojných klientov. K jedným z najatraktívnejších bonusov zaručene patrí iba 9,8%-ný úrok , čo je skutočne atraktívne číslo. Nezanedbateľný je tiež fakt, že Ammado pôžičky sú určené pre každého (zamestnaných i nezamestnaných, mamičku na materskej dovolenke, ale i pre dôchodcu). Dobu splácania si nastavíte od 1 do 7 rokov. Dôležité sú aj splátky. Nemusíte sa obávať, že nebudete z nejakého dôvodu schopný vyplatiť jednu z nich. Ammado Vám umožní odklad až štyroch. Pritom neplatíte žiadne poplatky a sankcie. Tie Vám nehrozia ani v prípade, že sa rozhodnete splatiť Vašu pôžičku o niečo skôr. 

Čo musíte urobiť, aby ste pôžičku dostali? Zabudnite na nekonečné papierovanie a dokladovanie. Neručíte ničím a postačí, keď si kliknete na ammado.sk a vyplníte krátky formulár. Zakrátko budete kontaktovaný a pôžička je Vaša do 24 hodín. Už viete, čo treba urobiť, aby leto stálo za to? 

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR článok

Foto: freedigitalphotos.net

Leave a Reply