Home / Nezaradené / Užite si nezabudnuteľnú dovolenku na vlastnej lodi

Užite si nezabudnuteľnú dovolenku na vlastnej lodi

Dovolenku si už mnohí z nás nepredstavujú len ako vylihovanie na pláži a využívanie bohatých služieb v hotelových rezortoch, ale ako plavbu vo vlastnej lodi. Získate tak slobodu vo výbere miesta, kde strávite čas určený na oddych, pretože vlastnou loďou je možné pohybovať sa medzi viacerými mestami. Zároveň si však užijete neuveriteľné dobrodružstvo a zábavu na vlnách mora, mimo stresu a skutočného sveta. Vlastný čln ale môžete využiť aj doma na Slovensku.

Splňte si sen o vlastnej lodi

Sny o vlastnom člne môžete už čoskoro dosnívať a užívať si plavbu v obľúbených vodách morí či jazier. Jachty  Sealine sú spojením kvality, luxusu a dostupnej ceny, vďaka ktorým už svoju dovolenku nebudete chcieť stráviť inak ako plavbou vo vlastnej lodi. Nové lode sú vyrábané na základe objednávky zákazníka profesionálnymi staviteľmi lodí, ktorí disponujú s mnohoročnými skúsenosťami a zručnosťami v budovaní lodí. Od návrhu, tvorby konštrukcie až po dolaďovanie posledných detailov interiéru. Všetko s maximálnou precíznosťou a snahou uspokojiť nadšenca lodí, ktorý sa rozhodol pre svoj čln či jachtu rovnako od obrovských fanúšikov jachtárstva.

46_P1060181

Nová či stará, prinesie vám voľnosť a slobodu

Ak váš rozpočet nie je dostatočne veľký alebo rozmýšľate o člne, na ktorom by ste trávili voľné chvíle plavbou v slovenských vodných nádržiach či po Dunaji, prípadne na mori, môžete si ho zaobstarať z bazáru. Bazár lodí však ponúka veľké množstvo člnov a jácht pre všetkých nadšencov a ľudí, ktorí sa rozhodli tráviť čas pri mori inak, ako väčšina dovolenkárov. Vaša nová loď vám poskytne nový domov, kde nájdete naozaj všetko, čo potrebujete k životu. Spálňu, kúpeľňu, obývačku, kuchyňu a najmä palubu, na ktorej zažijete množstvo nezabudnuteľných zážitkov s vašimi známymi v duchu maximálnej slobody a pocitu voľnosti prúdiaceho z napohľad nekončiacej vodnej hladiny.

Nový alebo užívaný čln, jachtu alebo loď jednoducho nájdete aj vy na stránke hlavacekboats.sk. Zároveň aj bohaté služby súvisiace s údržbou plavidiel či ich parkovaním mimo sezóny.

FOTO: hlavacekboats.sk

Leave a Reply