Home / Blog / PR články / Autopožičovňa AVIS – svedok nášho šťastia

Autopožičovňa AVIS – svedok nášho šťastia

Ako to už býva, keď sa majú dvaja radi a nedokážu byť bez seba ani minútu, prichádza ten zlomový bod, aby si povedali oficiálne „áno“. Zvyknem tiež poznamenať, že láska si nájde každého, aj toho najväčšieho frajera. Vždy som miloval slobodu, nespútanosť a nezávislosť. Veľa som cestoval a zaprisahával sa, že sa nikdy neožením. Ale potom prišla „ONA“. Viem, ako z romantického filmu. Nechcem tu však písať o láske, pretože nie som veľký romantik, ani majster slova. Chcem čitateľom iba vyložiť príjemnú skúsenosť, ktorú mala v mojom prípade na svedomí tradičná slovenská autopožičovňa. Zverejňujem to najmä preto, aby aj tí, ktorí si myslia, že všetko slovenské je nanič, uverili v kvalitu našich služieb.

auto

Najskôr sa zoznámte

Spoločnosť AVIS ručí svojimi 18-ročnými skúsenosťami, vzdelaným tímom a trendovým vozovým parkom. Môžete si byť istý, že v každej z jej pobočiek (od Bratislavu až po Košice) nájdete vozidlá, ktoré nebudú staršie ako 8 mesiacov a ich maximálny nájazd neprekročil 30.000 km. Výhodné obchodné podmienky, skvelá cena a lákavé akcie nemajú na našom trhu takpovediac žiadnu konkurenciu. O automobily je skvele postarané. Nemusíte sa teda obávať technického zlyhania. Asistenčná služba je však pre každý prípad dostupná 24 hodín denne. Krátke zoznámenie s touto spoločnosťou by som ukončil prestížnym ocenením Superbrands, ktoré je symbolom tej najvyššej kvality a spokojnosti mnohých klientov. Je symbolom AVIS. 

Magická trojka

V tejto časti sa chcem venovať tomu, ako bol AVIS trikrát svedkom nášho šťastia. Keď píšem nášho, tak mám na mysli môjho a manželkinho. Prvýkrát som si auto vypožičal asi pred dvoma rokmi, keď som pripravoval nezabudnuteľné zásnuby. Niežeby som nemal vlastné, ale chcel som, aby to celé bolo v tom najvyššom štýle. Pekný dizajn, komfort a spoľahlivosť. Vzal som partnerku na víkendový pobyt do Grand Castle v Liptovskom Hrádku. Cestovali sme novučkým Peugeotom 308 a všetko bolo perfektné. Tu som ju požiadal o ruku. No viete si to predstaviť. Bola dojatá. Keďže sa mi tento typ vozidla osvedčil, tak sme si ho prenajali aj ako svadobné vozidlo. Keď sa vyzdobilo, tak bolo „na pomilovanie“. To bolo druhý raz, čo nám AVIS robil spoločnosť. Tretíkrát sa to zbehlo dosť narýchlo. Nemal som doma auto, pretože kýchalo v autoservise. Vedel som však, že manželka má termín pôrodu. Nechcel som nič nechať na náhodu. Vozidlo som si vypožičal na pár dní a opäť bolo pri tom, keď sa mi narodil syn. Možno je to zvláštne, možno trocha magické, no ja som s touto spoločnosťou spokojný a verím, že jej služby využijem ešte mnohokrát. 

Foto: freedigitalphotos.net

Leave a Reply