Home / Blog / PR články / Nová šanca pre nadaných umelcov

Nová šanca pre nadaných umelcov

Aj keď si to nadaní ľudia často neuvedomujú, ich talent je obrovským darom. Čo oni považujú za samozrejmosť, iným chýba. Radíte sa medzi slovenskú umeleckú elitu alebo sa Vám iba zdá, že ste sa so štetcom či hlinou v rukách doslova narodili? Presne takýchto ľudí hľadá nový trendy web, ktorý si kladie za cieľ združovať popredných slovenských umelcov, a teda maliarov a sochárov. Poďme sa naň pozrieť troška bližšie, ako aj na to, aké výhody prináša.

Individuálny priestor

Dynamický web, ktorý vznikol za jediným účelom a s jediným cieľom, chce vytvoriť individuálny priestor pre slovenských umelcov, ktorý (ako sa zdá) momentálne absentuje. Umelec súčasnosti to má rovnako ťažké ako ten v stredoveku. Našťastie, dnes máme k dispozícií technológiu, ktorá môže všetko postaviť do troška inej roviny. Je neľahké zaujať, vytvoriť si meno a začať svoje diela predávať. Pritom ide o unikátne prednosti, dar, ktorý by nemal byť zatlačený na okraj spoločnosti. Umenie je niečo, čo človeka dokáže naplniť nevídanými estetickými pocitmi. Pokiaľ sa Vám zdá, že nedokážete nájsť uplatnenie, skúste to s webom paulgallery.sk.

paulgallery

Dajte zelenú efektívnej propagácií

Ak patríte k šťastlivcom, ktorých obrazy obdivujú všetci v domácnosti, ale kupca ste nenašli, rozhodne je chyba v propagácii. Logicky svoje obrazy alebo sochy nepredáte, kým ich svetu neukážete. Za svoj talent by ste sa rozhodne nemali hanbiť. Podeľte sa oň s ostatnými. Vystavte svoje dielo v jedinečnej online galérií a posuňte sa o úroveň vyššie. Určite Vám dala maľba obrazu veľa námahy, bola by preto škoda nechať ho niekde ukrytý, keď ho môžu vidieť tisíce ľudí. Na stránke, ktorá sa snaží predložiť slovenské umenie na dlani, môžete svoje umelecké diela nielen vystavovať, ale aj propagovať a predávať. Nepotrebujete k tomu takmer nič, stačí Vám prístup k internetu a odhodlanie. Zaregistrujte sa, vytvorte si profil a predávajte. Registračný poplatok za dielo je 1€, za to však získate neoceniteľné zviditeľnenie. Dobre, hovoríte si, ale ako sa o Vás dozvie široká verejnosť? Tento web s umením bude neustále predsúvaný na popredné miesta internetu, s registrovanými umelcami bude vytváraný v pravidelných intervaloch rozhovor a ten bude následné uverejnený na webovej stránke magistra-historia.sk. Získate skvelú šancu zviditeľniť svoje výtvory. Internet nám ponúka veľa možností, ako predať svoje umenie bez toho, aby sme niekam šli. Je to snáď najjednoduchšia forma predaja. Pokiaľ sa rozhodnete dobiť si kredit výhodným balíčkom, ktorý sa Vám ponúkne pri registrácií, môžete z neho zverejňovať svoje diela postupne a systém Vašu tvorbu zaradí automaticky do exkluzívnej TOP ponuky. 

Na svoje si prídu aj kupci

Ak stojíte na opačnej strane a radíte sa medzi kupcov či milovníkov umenia, tak tu nájdete iba to najlepšie z najlepšieho. Stránka je síce ešte iba v plienkach, ale má veľké ambície, ktoré posunú slovenský umelecký svet niekde úplne inam. Ľudia sa naučia umenie kupovať priamo z tejto atraktívnej galérie a umelci sa nebudú stíhať predbiehať v ponuke svojich najvydarenejších diel. Pokiaľ nebývate práve v centre alebo Vaše mesto nemá obchod s umením, stačí si kliknúť na paulgallery.sk a možno si tu niečo zamilujete. Potom sa už iba spojte s predávajúcim a dohodnite sa. Tento web si neúčtuje už viacej nič z predaja, takže celý obchod prebehne korektne už iba medzi kupujúcim a predávajúcim. Dohodnete si najvýhodnejší spôsob platby a prevzatia vzácneho tovaru. Nemusíte nikam cestovať, nemusíte sa ponáhľať, aby ste stihli nakúpiť pred záverečnou, nemusíte sa tlačiť vedľa iných kupujúcich a nemusíte sa rozhodovať pod tlakom.

Na čo ešte čakáte? Staňte sa súčasťou veľkého projektu a už viac nezostávajte v tieni. Umenie na Slovensku zažíva svoju renesanciu. Ak patríte k tým jedincom, ktorí nadanie nemajú, ale ho silne obdivujú, pokojne sa pridajte tiež. Okrem iného Vás na tomto webe plnom umenia čaká blog so sympatickými článkami. Môžete si k ním uvariť kávu a tešiť sa z toho, čo podarené zase umelecký svet priniesol. 

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Foto: paulgallery.sk

Leave a Reply