Home / Blog / PR články / Jadrové vŕtanie zefektívňuje prácu stavbárov a remeselníkov

Jadrové vŕtanie zefektívňuje prácu stavbárov a remeselníkov

Nekonečné ručné sekanie a náročné zbíjanie sú už minulosťou. Stavebníci majú dnes pred sebou úplne iné možnosti. Bolo totiž vysoko zarážajúce, že hoci technológia napreduje astronomickou rýchlosťou, oni museli stále vykonávať doslova otrockú prácu. Odpoveďou na ich problém sa stalo jadrové vŕtanie, ktoré prerazilo z dominantných veľmocí Európy aj na naše malé Slovensko. Keďže naša spoločnosť si túto technológiu osvojila už v roku 2005, máme v tomto smere bohaté skúsenosti. Pokiaľ sa teda rozhodnete stavať efektívnejšie a s väčším šmrncom, neváhajte nás kontaktovať. Rezanie, vŕtanie a brúsenie betónu je s touto novou technológiou doslova zážitkom. V nasledujúcich riadkoch Vám o ňom prezradíme viac a rovnako si dovolíme predstaviť naše prednosti.

jadrove vrtanie

Technológia, ktorá sa dostáva pred všetky ostatné

Stavba, rekonštrukcia, oprava alebo údržba. Či už ste firma alebo súkromná domácnosť, občas ste postavený pred stavebnícky problém, ktorý treba okamžite vyriešiť. Nehovoriac už o tom, ak máte nejaký ten objekt alebo úsek na starosti a je na Vašej zodpovednosti, aby tam všetko fungovalo na výbornú. Pokiaľ potrebujete pomoc pri prevŕtaní otvorov na kanalizáciu, vzduchotechniku, elektroinštaláciu, rozvod vody a klimatizáciu, stačí nám dať o tom vedieť a my to bleskovo prevedieme. Sme však zvyknutí, že nás klienti privolávajú aj k väčším projektom, napríklad k spevňovaniu mostov. Možno sa pýtate, čím je jadrové vŕtanie také výnimočné a na akom princípe vlastne funguje. Ide o modernú diamantovú techniku, kde praktické testovanie dokázalo, že je až 20-krát účinnejšia než pneumatická zbíjačka. Vŕtaním sa hromadí odpad, a teda klasické jadro. Z toho je odvodený aj názov technologického postupu.

Rezanie betónu či muriva diamantovými segmentami v kruhovom stave vrtáku sa s bežnými postupmi nedá ani porovnať. Takáto práca je takpovediac hračka a všetko ide nesmierne jednoducho. Otvor, ktorý vznikne po vyvŕtaní, nevyžaduje žiadnu ďalšiu úpravu. Kvalitne prevedené vrty slúžia aj na kontrolu stavebného podkladu a jeho kvality. Už neraz si náš tím poradil tiež s povrchom, kde by iné zariadenia dávno zlyhali. V tejto súvislosti nám nedá nespomenúť plusy, ktoré sa pokladajú už iba za akúsi čerešničku na torte. Jadrové vŕtanie nespôsobuje vibrácie, je bezhlučné a neprašné. Toto všetko ho posúva na najvyššie priečky v mnohých smeroch. 

Jadrové vŕtanie Bratislava – tešíme sa na výzvy svojich klientov

V našej firme pracuje štrnásť vyškolených pracovníkov, pre ktorých je vŕtanie do panelu, rezanie či brúsenie betónu obzvlášť zodpovedným procesom. Každý jeden vie, čo sa od neho očakáva a ako dosiahnuť maximálny výkon, ktorý povedie k perfektne odvedenej práci. Za celé tie roky našej praxe máme už skúsenosti s kadečím, no nebránime sa ani novým výzvam a príležitostiam od bežných občanov či veľkých stavebných firiem. S nami sa nemusíte obávať žiadneho rizika, pretože sme nielen na slovo vzatí odborníci, ale tvoríme flexibilný a dynamický tím s ohľadom na klientovu spokojnosť. Zabudnite na minulosť, dajte šancu budúcnosti.

Foto: jadrove-vrtanie.sk

Leave a Reply