Home / Blog / PR články / Reality.sk – nestrácajte prehľad

Reality.sk – nestrácajte prehľad

Otázky týkajúce sa nehnuteľností vo viacerých z nás vyvolávajú zmiešané pocity a sú predzvesťou dlhého vybavovania, papierovania a možno aj veľkého stresu. Toto je ale minulosť, ak viete, kam sa obrátiť. Moderný človek tieto veci neberie do vlastných rúk, ale hľadá spoľahlivého partnera. Pokiaľ túžite dostať plnohodnotné odpovede, určite sa oplatí kliknúť si na server reality.sk, ktorý spája profesionálov z oblasti realít. Široká ponuka s bezkonkurenčným vyhľadávaním Vám takpovediac za okamih predostrie všetko, čo môžete v tejto súvislosti na internete nájsť. Zaujímajú Vás momentálne domy na predaj? Vyhľadávať môžete v konkrétnej lokalite, ale tiež v širšom regióne. Posuňte sa vpred aj vďaka tomuto kvalitnému webu.

Real estate agent

Dlhá tradícia, ktorá garantuje spokojnosť

Predaj a kúpa nehnuteľnosti je zodpovedný proces, ktorý si vyžaduje odbornú pomoc a správne nasmerovanie. I z tohto dôvodu vznikol v roku 2001 kvalitný server reality.sk, ktorý svojím návštevníkom ponúka okrem aktuálnej ponuky realít a overených realitných kancelárií aj množstvo informácií v sekcii články, no cenné rady nájdete aj v početných komentároch a analýzach. Nejeden účastník iste ocení aj právnu alebo daňovú poradňu, ktoré sú na stránke tiež k dispozícií. Diskusné fórum Vám ponúka zase cenné referencie. Práve tu sa dozviete, s ktorou realitkou sa oplatí jednať, ale i o tom, kde si dávať pozor. Zaujíma Vás, v ktorej lokalite sú byty na predaj najlacnejšie a kde nájdete vysnívaný luxus? Nech sa páči, je pravdepodobné, že tu nájdete odpovede i na tieto otázky. Viac ako jedno desaťročie vo svete internetu vypovedá o tom, že server je vedený správnou cestou a stojí za ním mnoho úsilia. Dôveryhodnosť reality.sk podčiarkuje tiež fakt, že cenník si udržal v mesačných paušáloch svoju hodnotu, hoci sa podmienky serveru za tie roky na mediálnom trhu diametrálne zmenili. Už nejde o malý web, kde sa mesačne zobrazí pár inzerátov a v ponuke je iba niekoľko desiatok realitných agentúr. Dnes ide o TOP jednotku s vysokou návštevnosťou, pestrým rozsahom služieb a nadštandardným komfortom.

Časopis Reality.sk

Server má vlastný časopis, ktorý sa pokladá za nástupcu tradičného inzertného časopisu Slovensko a reality, ktorý je známy pod týmto názvom už dvadsať rokov. Jeho vydavateľom je spoločnosť NARKS – INFOSERVIS a.s., ktorá taktiež vlastní aj samotný web s realitami. Jeho vydávaním sa mala vyplniť medzera medzi klasickými life-stylovými magazínmi a inzertnými periodikami. Ide o dynamický, aktuálny a moderná časopis, ktorý je založený na sviežosti a slobode. Na jednej strane vychádza z názoru Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, no na strane druhej mu nie je ukradnutý ani názor radového občana. Je teda určený tým, ktorí sa chcú cítiť v oblasti realít ako doma.

Buďte informovaný z pohodlia domova

Nezáleží na tom, či niečo z oblasti realít hľadáte, alebo tu chcete vložiť inzerát. Môžete tak urobiť priamo z Vašej obývačky. Nájdite si tu objekt podľa svojich predstáv a spojte sa s realitnou kanceláriou, ktorá má za sebou dlhoročné skúsenosti. Dôvera v profesionála celý proces predaja alebo kúpy urýchli a Vy sa vyhnete nástrahám zákerných podvodníkov. Pokiaľ by ste sa rozhodli z nejakého dôvodu konať neuvážene, zväčša to býva kvôli snahe ušetriť, nemuselo by sa Vám to vyplatiť. Realitné kancelárie sú proti podvodníkom odolné a vedia ich ihneď odhaliť. No pokiaľ sa do náročného procesu pustíte osamote, môžete prísť vďaka zradnej zmluvy o dom či inú nehnuteľnosť. S vyškoleným maklérom sa celý proces zefektívni a Vy si môžete byť istý jeho bezpečnosťou. Potom je už jedno, čo hľadáte. Budú to reality Košice, Žilina alebo Poprad? S profesionálom po boku zvládnete všetko.

Možno Vás dosiaľ otázky spojené s realitami obchádzali, no keď sa naskytnú, je zaiste dobré vedieť, kde nájdete všetko prehľadne usporiadané.

Foto:  © [Jakub Jirsák] / Dollar Photo Club

Leave a Reply