Home / Blog / PR články / RIBANA trade – univerzálna voľba

RIBANA trade – univerzálna voľba

Výroba, predaj či montáž okien a dverí sa Vám možno spája s viacerými spoločnosťami, s ktorými ste osobne spolupracovali alebo videli popri ceste ich billboard. No ak hľadáte kvalitu alebo konkrétne plastové okná Nitra, je dobré poznať aj RIBANA trade. Na trhu sme už šestnásť rokov a za ten čas sme si vybudovali celkom slušné meno. Postupne sme okrem okien a dverí rozšírili našu ponuku  o mnohé praktické doplnky, ktoré s nimi súvisia. Naši klienti teda vedia, že u nás nájdu aj tieniacu a protihmyzovú techniku, no tiež vnútorné a vonkajšie parapety. Ponúkame markízy, zimné záhrady a okná z rôzneho materiálu, a teda nie sme iba úzko špecializovaný na plast. Proste sa držíme súčasných trendov a snažíme sa vychádzať aj z aktuálnych potrieb našich klientov či profesionálnych stavebníkov.

ribana

S nami získate stabilitu

Naša spoločnosť garantuje vyvážený pomer medzi kvalitou výrobku a stanovenou cenou. Sortiment dominuje dlhovekosťou i príťažlivým dizajnom. Okrem toho naše produkty predkladajú klientom univerzálne riešenia s optimálnym zameraním na individuálne potreby. RIBANA trade je synonymom istoty, pretože má za sebou určitú tradíciu, ktorá môže podčiarknuť jej dôveryhodnosť. Či už sa rozhodnete objednať hliníkové, drevené alebo plastové okná, zaiste máte o nich niečo preštudované a dobre ste zvážili, ktoré sú pre Vás tie najvhodnejšie. V každom prípade Vám vieme ponúknuť komplexné riešenie a vypracujeme Vám ponuku na mieru. Naši pracovníci sú vysoko flexibilní a disponujú odbornými znalosťami, takže celý proces prebehne nanajvýš expresne a k Vašej spokojnosti. Vyberáme si iba overených dodávateľov, preto nehrozí žiadne riziko. O ekonomickej výhodnosti nemusíte pochybovať. Od konkurencie nás ale odlišuje aj orientácia na ekológiu a nadštandardný servis. S ochotou Vám zodpovieme najrôznejšie otázky súvisiace s našimi službami a za poradenstvo si prirodzene nebudeme nič účtovať. So spokojnosťou klienta totiž prichádza aj naša spokojnosť.

My svojich klientov nezavádzame

S nami si môžete byť istý úprimnosťou, pretože Vám povieme na rovinu, ako sa veci majú. Štandardní predajcovia plastových okien zväčša informujú, že takýto typ je cenovo najvýhodnejší, nevyžaduje špeciálnu údržbu a vyniká dlhou životnosťou. U nás sa to však týmito základnými faktami nekončí. Vedeli ste napríklad to, že k ich zhotoveniu je zväčša nutná spolupráca dvoch firiem, pretože fungujú na stavebnicovom princípe? Jedna firma pripraví profil a druhá okno. My Vám môžeme s istotou potvrdiť, že spoločnosti, ktoré spolupracujú s nami a ktorých výrobky ponúkame naším klientom, sú 100% spoľahlivé. Nemôže sa teda stať, že v nevyhnutnom súbore procesov sa niečo pokazí a to sa následne odrazí na celkovom efekte. Upozorníme Vás aj na fakt, že nie je jedno, kam chcete okná umiestniť. Bude to podkrovný panelákový byt alebo prízemný rodinný domček na vidieku? Je nutné uvedomiť si, že osádzanie okien je špecializovaný proces, ktorý vyžaduje špecifický prístup. S nami si vyberiete naozaj len tie najvhodnejšie plastové okná. Cenník sa dá prispôsobiť Vaším individuálnym potrebám. Cena nie je jednotná, ba ani striktne daná, pretože je rozdiel, či potrebujete okná do garáže alebo na strechu. Pokiaľ sme presvedčení, že k Vášmu bytu či domu sa hodia iné typy okien ako plastové, tak Vám to povieme. Upozorníme tiež na súvislosť medzi zasklením a zateplením, pretože nám záleží, aby ste si nekupovali okná iba na pár rokov. I kvôli našej priamosti a dobre mieneným radám sme si získali dôveru svojich klientov. Budeme sa tešiť, keď aj Vy v prípade potreby využijete ponuku spoločnosti RIBANA trade.

Foto: ribanatrade.sk

Leave a Reply