Home / Bývanie / Čím na Vianoce potešíte študenta? Zútulnite mu izbu na internáte!

Čím na Vianoce potešíte študenta? Zútulnite mu izbu na internáte!

Vymyslieť študentovi darček na Vianoce dá niekedy poriadne zabrať. Ak študuje ďaleko od domova a býva na internáte, mohli by ste mu zútulniť jeho bývanie. Polička nie je vhodná, pretože vŕtanie je väčšinou  zakázané a posteľ, stôl a skriňu tam má.

Môžete mu kúpiť napríklad lepšiu kancelársku stoličku. Tie internátne väčšinou nie sú kvalitné, pohodlné a až vôbec nie na kolieskach. Pritom otočná stolička sa bude určite hodiť minimálne na odborné konzultácie so spolubývajúcim.

19609-sedaci-vak-inigo-xl.jpg.pagespeed.ce.E86GFACk9i

Ak lepšiu stoličku nepotrebuje, obdarujte ho sedacím vakom alebo loptou. Posteľ má slúžiť len na spanie – študent bude preto určite rád, keď si cez deň bude môcť odpočinúť v pohodlnom vaku, v ktorom môže čítať, študovať, počúvať hudbu alebo sledovať filmy.

Obrovský sedací vak Kacie XXXL s priemerom 130 cm poskytne pohodlie a navyše je ľahký a prenosný. Vybrať si môžete z množstva farieb od decentných až po naozaj pestré odtiene.

Každého športového fanúšika poteší aj menšia sedacia lopta Ragby XXL so šírkou 85 a dĺžkou 135 cm. Lopta je pohodlná, ľahká a má vysokú nosnosť. Neholduje váš syn alebo dcéra rugby? Nevadí – môžete mu vybrať aj loptu s prevedení iného športu.

Oba sedacie vaky sú vyplnené polystyrénovými guličkami EPS, ktoré poskytnú žiadané ortopedické vlastnosti a komfort. Výplň sa dokonale prespôsobí krivkám tela, dodá potrebnú podporu chrbtice a umožní úľavu svalom. Vaky sú schválené atestáciou zdravotnej nezávadnosti PZH. Poťah z EKO kože vydrží počas každej študentskej párty, pretože je pevný a ľahko sa čistí.

Pred nákupom akéhokoľvek vaku sa uistite, že je naň v internátnej izbe dostatok miesta. Niekedy totiž môže byť pomerne malá a stiesnená. Ak sa do nej ale zmestí, študenta určite poteší a stane sa jeho obľúbeným miestom na relaxáciu.

 

Leave a Reply