Home / Blog / PR články / Zázrak z prírody pre naše zdravie

Zázrak z prírody pre naše zdravie

Časté infekcie, zápaly, slabá obranyschopnosť. Ak aj Vy trpíte týmito príznakmi, nesiahajte hneď po liekoch, antibiotikách či iných škodlivých látkach. Vášmu telu chýbajú vitamíny a antioxidanty, ktoré starostlivo doplnia zelené potraviny.

Prečo práve zelené?

Zelené potraviny alebo aj zelené nápoje by mali byť určite súčasťou jedálnička každého z nás.

Doslova magické účinky má zelený jačmeň a chlorella, ktoré obsahujú vysoké množstvo fytonutrientov, čo sú vlastne živiny a látky nachádzajúce sa v rastlinách. Práve vďaka svojej prírodnej forme sú pre telo ľahko stráviteľné a využiteľné.

Okrem iného sú tiež známe vysokým obsahom prírodných antioxidantov a vitamínov, ktoré chránia bunky pred oxidačným stresom, čiže poškodením voľnými radikálmi. Minerály obsiahnuté v zelených potravinách zas pomáhajú v udržiavaní prirodzenej pH hodnoty v tele. 

Zelený jačmeň, ale aj chlorella pomáhajú udržiavať telo a jednotlivé bunky v dobrej kondícii, čo sa skôr či neskôr odrazí aj na Vašom zdraví. Veľmi dôležitou vlastnosťou zelenej stravy je aj to, že podporujú v tele prirodzenú detoxikáciu.

Odstráňte jedy zo svojho tela

Naše telo je dokonale fungujúci systém. Zamestnáva množstvá buniek a každá z nich má určitú úlohu. Organizmus je schopný reagovať na negatívne podnety určitou obrannou reakciou. Je ich mnoho, jednou z nich je detoxikácia. My si to ani neuvedomuje, no prirodzená detoxikácia v tele prebieha neustále.

Ak by sa telo dokázalo chrániť pred škodlivinami samo, všetko by bolo v poriadku. Avšak, daňou za našu pohodlnú dobu je znečistené životné prostredie, ktoré spôsobuje, že telo nie je schopné odolávať všetkým voľným radikálom bez pomoci z vonku.

Práve preto prichádzajú na rad zelené potraviny, ktoré telu s prirodzenou detoxikáciou pomôžu bez toho, aby ho zaťažovali.

Je zdravá strava iba výstrelkom modernej doby?

V súčastnosti sa veľa hovorí o zdravej strave a zdravom životnom štýle. Môže sa zdať, že je to akýsi módny trend. No možno sme si iba o niečo viac uvedomili absenciu takéhoto niečoho. K zdravým stravovacím návykom jednoznačne patria aj zelené potraviny.

Zdravý životný štýl určite nie je len výstrelkom súčasnosti. Prirodzená strava, pohyb, pobyt na čerstvom vzduchu, to všetko nám môže poslúžiť ako prevencia proti rôznym nepríjemným chorobami, ako aj v boji s nimi. 

V rámci zdravého stravovania nejde nespomenúť aj zelené nápoje, ktoré dokážu pre ľudské zdravie urobiť naozaj veľa. Telo udržia v normále a podporia jeho prirodzenú obrannú reakciu.  

A aby ste nám verili, že nepíšeme iba tak dve na tri, tak by sa patrilo podotknúť, že zelenú stravu a EKO tabletky si obľúbilo už veľké množstvo ľudí. Účinky sú nesporné. Pridáte sa k ním? Za skúšku predsa nič nedáte a po tých všetkých toxínoch, ktoré denne do seba tlačíme, to môže byť príjemná zmena. Nemyslíte?

Zázrak z prírody pre naše zdravie môže byť ešte účinnejší, ak sa správne staráme o svoje zdravotné poistenie. Zmena zdravotnej poistovne môže mať výrazný vplyv na dostupnosť lekárskej starostlivosti a celkovú finančnú situáciu. Je preto dôležité starostlivo zvážiť všetky možnosti a poradiť sa s odborníkmi, aby sme sa uistili, že naše poistenie zodpovedá našim potrebám a očakávaniam.

Foto: zelenyzivot.sk