Home / Blog / PR články / Rytiersky súboj 21. storočia

Rytiersky súboj 21. storočia

Rytieri nevymreli, sú stále medzi nami, dokonale prestrojení v civilnom oblečení, aby príliš nevytŕčali z davu. Moderní gentlemani existujú, len sa musíte pozorne rozhliadnuť okolo seba a mať oči otvorené. Napriek tomu, že sa vzdali brnenia či ťažkých mečov a jediné kone, s ktorými prichádzajú do styku, sú tie v motoroch ich áut, sú pripravení dokázať svoju zdatnosť.

Podľa čoho ich teda spoznáte?

Predsa podľa uhladených rytierskych spôsobov.

Knight giving a rose to lady

Rytier hľadá svoju lady

Skvelým miestom na zoznámenie pre každého, no najmä pre dokonale prestrojeného rytiera s vysnenou dámou, je netradičná zoznamka Rytiersky súboj. Správny chlap sa len tak niečoho nezľakne a to je dobre, pretože ho čaká previerka jeho schopností a morálnych zásad, ktoré u neho bude jeho vyvolená istotne hľadať. Vedieť sa zdvorilo správať nielen k dáme, po ktorej túži, ale ku každému, s ktorým prichádza dennodenne do kontaktu, to je dôležitým poznávacím znamením rytiera súčasnosti. Muž, ktorý pozná dekórum, zvláda aj náročnejšie životné situácie s nadhľadom a o svojich kvalitách tak presviedča neprestajne. Ak napriek tomu po svojom boku nemáte tú pravú, ktorá by ocenila prirodzené rytierstvo, už viac neotáľajte a skúste nájsť svoje šťastie v rytierskom súboji nového milénia. Žiadna krv a násilie, ale dôvtip, úprimnosť a ušľachtilosť.

Rytiersky súboj – ozajstná previerka

Skúška nervov, sily a morálnosti, to je rytiersky súboj 21. storočia. Podujať sa naň môžete aj Vy, stačí, ak ste presvedčený o svojich schopnostiach a máte záujem o nejakú príťažlivú lady. Výsledok súboja následne ovplyvní jej rozhodnutie, ako aj jej myšlienky na partnerstvo s Vami.

Každý správny rytier vie, že o ženu svojho srdca sa musí zabojovať. A inak tomu nie je ani v rytierskom súboji modernej doby.

Vždy je pravdaže možnosť sa čestne vzdať a priznať, že to či ono už je nad Vaše sily. V tom prípade však prídete o možnosť získať víťaznú hviezdu za vyhraný súboj. Hlavnou cenou je ale srdce krásnej dámy, ktoré môže patriť práve Vám.

Najdôležitejšie však je, aby sa rytier ukrytý vo Vašom srdci predral na povrch v ten pravý čas. Len tak môžete dokázať svoju odvahu, statočnosť a nájsť lásku ušľachtilej lady, ktorá možno čaká práve na rytiera ako ste Vy.

Zahoďte masku a ukážte svetu svoju pravú tvár!

Foto: © [zinkevych] / Dollar Photo Club