Home / Blog / PR články / Rýchla pôžička pre Vás

Rýchla pôžička pre Vás

Získať pôžičku je veľmi jednoduché. Stačí ísť na web creditone.sk a požiadať o pôžičku online prostredníctvom jednoduchého formulára. V prípade, ak si neviete rady môžete zatelefonovať na linku Credit One v pracovných dňoch od 8.00 do 18.00 hod, kde Vám radi zodpovedia všetky Vaše otázky. Okrem toho sú Vám pracovníci spoločnosti Credit One k dispozícií aj na skype a tiež na emaily.

Určite Vás zaujíma výška úrokovej sadzby pôžičiek od Cred One. Celková výška závisí od toho, akú sumu si požičiate. Čím viac peňazí si požičiate, a čím je dátum splatnosti vyšší, tým rastie aj úroková sadzba požičanej sumy. Takže skôr ako formulár vyplníte dobre si premyslite, koľko naozaj potrebujete, pretože požičanú sumu môžete zaokrúhliť s presnosťou na 1 €. Celkovú sumu ako aj dobu splácania preto plne prispôsobujete svojím potrebám. Hneď po vyplnení týchto dvoch údajov vidíte aký je poplatok za poskytnutie pôžičky, ročnú úrokovú sadzbu, celkový súčet pôžičky, rovnako tak aj dátum, do ktorého musíte pôžičku vrátiť.

Pýtate sa aká je maximálna doba splatenia krátkodobej pôžičky od Credit One? Peniaze, ktoré si požičiate musíte vrátiť do 30.dní odo dňa ich pripísania na Váš bankový účet. Pokiaľ nebudete schopní pôžičku v stanovenom termíne splatiť môžete požiadať o predĺženie splácania o ďalších 30.dní. Samozrejme čím skôr peniaze vrátite tým bude úrok výhodnejší a teda nižší, vďaka čomu je pôžička od Credit One maximálne flexibilná!

Určite ste si aj vy neraz povedali „Chcem pôžičku ihneď“! V takomto prípade sa často stáva, že záujemca o pôžičku si neprečíta podmienky jej poskytnutia, a až v momente keď začne pôžičku splácať zistí koľko naozaj za požičané peniaze zaplatí. Pri Credit One sa takejto situácie obávať nemusíte, pretože Credit One chce byť fér ku každému. Nepotrebujete predkladať výpis z úverového registra, dokladovať svoj príjem, ručiť nehnuteľnosťou, či hľadať si ručiteľa, pôžičku si skrátka vybavíte rýchlo a hneď!