Home / Vyberáme / Ako na ploché bruško ?

Ako na ploché bruško ?

Leto sa už blíži a je celkom logické, že sa snažíte o to, aby bolo vaše bruško ploché a zároveň sexi. Všetci veľmi dobre vieme, že presolené jedlá alebo sýtené nápoje dokážu postavu nepekne zmeniť. Nafúknutie brucha môžu spôsobiť aj niektoré druhy zeleniny ako je napr. karfiol, brokolica, ružičková kapusta alebo zeler. Samozrejme, že to neznamená, aby ste nejedli žiadnu z týchto druhov zelenín, ale jedzte ich v menších porciách.

sporty abdomen of young woman

Strava

Jedzte pomaly. To znamená, aby ste si každé sústo jedla skutočne vychutnali. Prečo? Pokiaľ sa budete snažiť o nový rekord v rýchlosti jedenia obedu/večere a pod. , môže sa stať, že sa nebudete cítiť dostatočne zasýtený a jedna porcia vám nebude stačiť.

Kúpeľ

Raz za čas si napusťte vaňu a pridajte si do nej kúpeľnú soľ. Tento kúpeľ si vychutnajte aspoň pol hodinu, pretože soľ vám vodu, ktorá je častou príčinou nafúknutia bruška „vytiahne“. Tento postup však neopakujte príliš často, aby vášmu organizmu náhodou neuškodil.

Pitný režim

Pitný režim je pre ploché bruško základom. Veľa ľudí si však myslí, že pokiaľ ich telo vodu zadržuje, nemali by si jej až toľko dopriať. No opak je pravdou. Takže si dajte k vášmu soľnému kúpeľu aj pohár vody a pitný režim pekne dodržujte.

Pohyb

Choďte si každé ráno zabehať alebo navštívte najbližšiu posilňovňu. Keď sa človek potí, organizmus sa tak zbaví prebytočnej vody, ale i škodlivých látok. Tak prečo to nevyužiť? Nájdite si denne aspoň pol hodinu na cvičenie a uvidíte, že ploché bruško už nebude iba snom, ale aj realitou.

cheese78 / Dollar Photo Club