Home / Bývanie / Čo vám dokážu ponúknuť kuchyne na mieru?

Čo vám dokážu ponúknuť kuchyne na mieru?

13Na pohľad jednoduché uhladené línie, ktoré skrývajú nezameniteľnú funkčnosť a mnohé praktické riešenia. Práve také sú moderné kuchyne. Ak aktuálne zariaďujete priestor tej vašej, určite chcete kuchyňu zrealizovať tak, aby sa vám v nej pracovalo čo najlepšie. Zahrnúť do kuchynskej linky využiteľné doplnky či zvoliť takú kapacitu úložných miest, ktorá bude pre vás dostačujúca. A to dokážete jedine, ak si svoju kuchyňu dáte vyrobiť na mieru.

Je nesmierne dôležité, aby vaše bývanie odzrkadľovalo váš vkus, no rovnako vám ponúklo očakávané zázemie. Všetky požiadavky budúceho obyvateľa priestoru naplní do bodky nábytok na mieru, pretože do jeho tvorby môže výrazne zasahovať. A niekoľkokrát tak to platí práve pri zariaďovaní kuchyne. Čo všetko vám ponúkne kuchyňa od Amdoor.sk, ktorú si môžete navrhnúť spoločne so špičkovými dizajnérmi?

Materiály zvyšujúce životnosť kuchyne

Zabudnite na lacné materiály, ktoré už po niekoľkých rokoch začnú prejavovať svoju pochybnú kvalitu. Amdoor vyrába svoje kuchyne len z materiálov, ktoré sú priam stavané do náročného prostredia, akým je kuchyňa. Tieto materiály sú doplnené o špičkové kovanie a spoločne tvoria základ dlhej životnosti kuchyne na mieru.

Zabudované spotrebiče či systémy triedenia

Gazdinky vo svojej kuchyni určite ocenia, ak je priamou súčasťou linky aj viacero doplnkov uľahčujúcich skladovanie či prácu pri príprave jedál. Aj preto si môžete dať do svojej kuchyne zabudovať kompletnú výbavu kuchynských spotrebičov, či vybrať rozličné systémy triedenia potravín a kuchynského náradia. Navyše, linku je možné prepojiť s veľkokapacitnými vstavanými skriňami.

9Kuchynská linka rozdelená do niekoľkých zón

Aby ste sa pri varení pohybovali svižne, musí mať kuchyňa svoje logické usporiadanie na jednotlivé zóny. Skladovaciu zónu, prípravný priestor, kde potraviny môžete spracovať, zónu varnú, umývaciu a odpadovú. Takáto postupnosť zabezpečí plynulé varenie a výrazne prispeje k zefektívneniu času stráveného v kuchyni. Aj preto sú kuchynské linky navrhované práve podľa tohto modelu.

A to nie je rozhodne všetko. Ak sa chcete dozvedieť viac o možnostiach a výhodách kuchynských liniek na mieru, kontaktujte nás. Dizajnéri spoločnosti Amdoor sú pripravení navrhnúť vám vašu novú dokonalú kuchyňu.