Home / Bývanie / Vstavané skrine do spálne – spojenie pôsobivého dizajnu a funkčnosti

Vstavané skrine do spálne – spojenie pôsobivého dizajnu a funkčnosti

Ak aktuálne zariaďujete interiér svojej domácnosti, určite ho chcete naplniť len dizajnovo premysleným a čo najviac funkčným nábytkom. Veď súčasná doba prináša naozaj dôvtipné riešenia do každej oblasti spoločenského života a určite chcete, aby s ňou kráčalo aj vaše bývanie. A práve dôvtipným riešením nábytku sú aj vstavané skrine, ktoré svoje miesto nachádzajú najmä v spálni.

11111

Ničím sa neobmedzujte a spálňu si zariaďte presne podľa seba

Pri výbere vhodného zariadenia do spálne často narážame na problém, že nám nič nevyhovuje. Dnes sa však nemusíte spoliehať len na ponuku domov s nábytkom, ale naplno zapojiť svoju predstavivosť, zhrnúť svoje nároky a nechať si vyrobiť interiérové zariadenie na mieru. Vstavané skrine do spálne sú vyrábané výlučne na základe návrhu, pri ktorého tvorbe má rozhodujúce slovo práve jej budúci užívateľ. Aj vďaka tomu bude vaša budúca spálňa vyzerať presne tak, ako ste si ju vysnívali.

Jednoduchý dizajn v nekonečných variáciách

Vstavané skrine do spálne prinesú jednoduchý, no veľmi pôsobivý dizajn. Je len na vás, na aký odtieň dreva stavíte, prípadne ho môžete skombinovať so zrkadlami, farebnými sklami či dokonca fototapetami. Ak už máte kúpenú manželskú posteľ, nebude žiaden problém vstavanú skriňu čo najviac prispôsobiť jej vzhľadu.

Vstavané skrine do spálne sa stanú prehľadným centrálnym úložiskom

Okrem moderného jednoduchého, často až minimalistického dizajnu, sa vstavané skrine do spálne môžu hrdiť svojou funkčnosťou. Tieto skrine spoja množstvo menších úložných priestorov do jedného centrálneho úložiska, v ktorom budete mať všetko pokope. A ak sa budete snažiť, tak aj s čo najväčšou prehľadnosťou. Predpokladom na dobré usporiadanie jednotlivých vecí sú rozmanité formy ukladacích miest, ktoré si môžete zvoliť podľa seba. Police rozličných veľkostí, vešania, zásuvky či triediče na doplnky. To všetko vám umožní veci uložiť tak, aby ste vždy vedeli, kde čo hľadať a kde čo nájsť.

Ak aj vás zaujali vstavané skrine do spálne a radi by ste jednou zariadili aj váš súkromný priestor, v štúdiu Aludoor vám skúsení dizajnéri pomôžu navrhnúť optimálnu vstavanú skriňu na mieru. Tá uzrie svetlo sveta vo vlastnej výrobe spoločnosti Aludoor.