Home / Bývanie / Betónové ploty na ochranu vášho súkromia

Betónové ploty na ochranu vášho súkromia

Súkromie je jedna z najdôležitejších požiadaviek, ktorú má určite každá rodina, ktorá si stavia dom. Majiteľ je tu svojim pánom, má pre seba omnoho viac priestoru ako by mal napríklad v byte a môže si okolo svojho pozemku postaviť plot, ktorý mu pomôže ochrániť jeho majetok, ale i svojich blízkych. Otázkou už len ostáva, aký druh oplotenia si vybrať.

Betónové ploty – kvalitný materiál a elegantný dizajn

Betónové ploty sú univerzálnym riešením pre každý dom. Možno máte voči betónu isté predsudky, no na tie by ste mali čo najskôr zabudnúť. Tento druh oplotenia je spoľahlivý, stabilný a jeho životnosť je aj 50 rokov bez toho, aby ste museli vykonať opravy či renovácie. Betónový plot je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu, ktorý je odolný voči vonkajším vplyvom i mechanickému pôsobeniu.

ploty

Je pevný, pružný a hlavne je odhodlaný slúžiť vám veľa rokov. No možno sa obávate práve toho, ako budú tieto ploty vyzerať. Upokojte sa. Betónové ploty sú elegantné vďaka atraktívnym detailom, výrazným farbám, ale i povrchovej úprave (štiepaný kameň). Môžete si vybrať plot, ktorý bude dekorovaný len z jednej strany, no pokiaľ preferujete jednoduchšie veci, môžete si zvoliť aj jednoduchší dizajn, ktorý bude ladiť s vašim domom.

Medzi ďalšie výhody patrí relatívne rýchla stavba, jednoduchá údržba, pevnosť, cenová dostupnosť a spomínala dlhodobá životnosť. Oplotenie je bezzákladové, čo znamená, že sa zabetónujú stĺpiky a vy nemusíte vynaložiť zbytočné výdaje za výkopové práce či kubíky betónu. Celý tento proces je ukončený nasunutím betónových dosiek do drážok v stĺpikoch.

Firma BEVES s. r. o. sa zaoberá práve predajom a montážou betónových plotov, ktoré vás očaria už na prvý pohľad. Môžete si vybrať z viacerých farebných či povrchových prevedení a naši odborní pracovníci sa postarajú o zvyšok. Predaj, doprava a montáž je u nás samozrejmosťou a okrem toho ponúkame aj odborné poradenstvo, cenovú ponuku na mieru či technické výkresy, ktoré ocenia najmä architekti.