Home / Bývanie / Elegantný dizajn a moderné technológie spájajú klimatizácie Daikin

Elegantný dizajn a moderné technológie spájajú klimatizácie Daikin

S príchodom letnej sezóny sa teploty začínajú zvyšovať, čím sa v interiéroch vytvára nepríjemné klíma. Veľa majiteľov domov, ktoré nie sú vybavené klimatizáciou, zatvoria okná a stiahnu žalúzie, aby sa ubránili horúcemu vzduchu. Avšak to nie je ideálne a efektívne riešenie. Ak túžite po príjemnom prostredí v miestnostiach svojho domu, aby ste mohli aj v lete bezproblémovo fungovať a relaxovať, siahnite po klimatizácii. Poslaním klimatizácie je zabezpečiť optimálnu teplotu vo všetkých miestnostiach domu.

daikin

Moderná klimatizácia s mnohými funkciami

Novodobé klimatizácie neslúžia primárne k ochladzovaniu vzduchu. Ich využiteľnosť je oveľa širší. Nielenže dokážu vyvážiť teplotu, súčasne prinášajú čerstvý vzduch a čistí ho. Klimatizačné jednotky zaistí tiež priaznivú vlhkosť vzduchu. Možno si hovoríte, že toľko funkcií na jednu klimatizáciu stačí, však japonská spoločnosť Daikin prináša klimatizačné jednotky s radom ďalších funkcií. Výrobný závod firmy Daikin Industries sídli v českej Plzni a táto značka ponúka ideálne riešenie pre moderné interiéry.

Klimatizácie Daikin Emura a Ururu Sarara

Elegantný vzhľad v kombinácii s inovatívnou technológiou ponúka klimatizácia Daikin Emura. Pýši sa bezproblémovým a tichým chodom, inteligentným riešením a atraktívnym dizajnom. Táto klimatizácia dokonca získala v roku 2014 prestížne ocenenie Reddot Design Award 2014.

Produktové portfólio spoločnosti Daikin zahŕňa aj jednotku vystupujúci pod názvom Ururu Sarara. Táto klimatizácia sľubuje nielen chladenie a vykurovanie, ale aj vlhčenie a odvlhčovanie vzduchu. Klimatizácia Ururu Sarara má vysokú účinnosť a súčasne minimálne prevádzkové náklady. Ani táto klimatizácia nebola ochudobnená o ocenenie za svoj vzhľad. V roku 2013 získala cenu Reddot Design Award 2013.