Home / Ostatné / Zaujímavosti / Fotopasca ochráni váš majetok

Fotopasca ochráni váš majetok

V súčasnej dobe je ochrana majetku veľmi skloňovanou témou. Majitelia rodinných domov nechcú investovať do nákladných kamerových systémov, a preto hľadajú vhodné alternatívy. Ideálnym riešením sú fotopasce, ktoré pôvodne používali poľovníci a ochrancovia zvierat na monitorovanie zveri v prírode. Širšie uplatnenie dnes majú fotopasce najmä na domácej pôde. V nasledujúcich riadkoch si predstavíme najobľúbenejší model a jeho funkcie.

Rekreačné chaty na samote, rodinné domy v rušnej ulici, firemné priestory, pivnice v bytových domoch, záhrady a pozemky – to je len krátky zoznam miest, ktoré sa dajú prostredníctvom fotopasce monitorovať a strážiť.

7310-mms

Fotopasca Welltar 7310 MMS

Veľmi obľúbeným modelom je fotopasca Welltar 7310 MMS, ktorú využíva veľa domácností k ochrane svojho majetku. Nespornou výhodou je, že zariadenie nepotrebuje prítomnosť elektrickej siete. Napájanie prebieha cez batérie, a preto sa prístroj dá umiestniť kdekoľvek vonku. Fotopasca je vodotesná a odolná proti vetru i mrazu. Svojim malým rozmerom je nenápadná. Pri fotení nevydáva žiadny zvuk, a preto si ju prípadný zlodej či vandal ani nevšimne.

Fotopasca je vybavená senzorom, ktorý sníma všetok pohyb pred zariadením. Ponúka veľa užitočných funkcií a obmedzení. Ak nechcete, aby fotopasca neustále fotila, stačí to nastaviť. Všetky požiadavky a nastavenia sa mení cez slovenské menu v systéme prístroja. Fotopasca Welltar 7310 MMS vyhotovuje kvalitné snímky a nahráva aj video v HD so zvukom.

Ak sa chcete uistiť, že je vaša domácnosť či chata v poriadku, stačí poslať SMS príkaz na zariadení. Obratom dostanete MMS so snímkou ​​monitorovaného priestoru.

Kde fotopascu kúpiť?

Na slovenský trh dováža fotopasce spoločnosť TEREM s.r.o., ktorá prevádzkuje internetový obchod. Produktové portfólio zahŕňa fotopasce všetkých cenových kategórií.