Home / Návody / Revolučná mikrohandrička Actifibre Vileda

Revolučná mikrohandrička Actifibre Vileda

Upratovanie domácnosti nepatrí medzi najobľúbenejšie domáce práce, ale bez dôkladného upratovania by interiér nemal svoje čaro. Všadeprítomný prach, nečistoty na jedálenskom stole a špinavé batérie v kúpeľni nepôsobí na návštevu dobre. Ak chcete upratovanie zrýchliť, ale zároveň zefektívniť, ponúka sa vám revolučné riešenie menom Actifibre Vileda. Jedná sa o mikrohandričku, ktorá sa dá ľahko použiť na akýkoľvek povrch.

Spoločnosť Vileda predstavila na trhu unikátnu handričku Actifibre, ktorá je vyrobená zo špeciálnych mikrovlákien. Tieto jemné vlákna sú vhodné na všetky typy povrchov. Absorpcia je rovnaká, ak nie lepšia než u tradičných hubových utierok. Či už sa na stole objavil kečup, káva, marmeláda alebo med, jedným ťahom nečistotu odstránite. Nespornou výhodou je absencia chemických prostriedkov. Nemusíte míňať peniaze za jednotlivé prípravky. Doteraz ste museli zvlášť kupovať prostriedok na čistenie okien, na leštenie nábytku, na leštenie nerezových prvkov a podobne. Modernú handričku Actifibre stačí namočiť do čistej vody a upratovať.

160872f823da683e06023884279f-180-sk-actifibre-mikrohadrik-1-ks-800-800-0-7-fit

Efektívne upratovanie s mikrohandričkou za 1,99 eur

Actifibre Vileda je špecifická výrobným materiálom. Ako už bolo povedané, mikrohandrička je vyrobená z mikrovlákna s technológiou aktívnej absorpcie. Upratovanie domácnosti je teda maximálne efektívne. Jemné vlákna zanechávajú perfektne čistý povrch bez šmúh a škrabancov. Nemusíte sa obávať, že citlivé miesta nábytku budú znehodnotené.

Ak investujete necelé dve eurá do handričky, vyhnete sa povinnosti kupovať drahé čistiace prostriedky. Koniec koncov veľa chemických prostriedkov nemá taký efekt, ako sľubujú reklamy. Mikrohandričku stačí namočiť do čistej vody, vyžmýkať a začať upratovať. Nikdy upratovanie nebolo jednoduchšie. Akonáhle s upratovaním skončíte, handričku opláchnete pod tečúcou vodou a vyžmýkate. Ak bude znečistenie handričky väčšie, stačí ju vyprať v práčke. Vydrží až desať pracích cyklov.