Home / Bývanie / Showroom svietidiel plný zaujímavých inšpirácií

Showroom svietidiel plný zaujímavých inšpirácií

Hľadáte zaujímavú inšpiráciu alebo konkrétne riešenie svietidiel do vášho domova či obchodných priestorov? Nechcete staviť na mačku vo vreci, ale jednotlivé svietidlá si ešte pred kúpou obzrieť na vlastné oči? Navštívte showroom svietidiel Casca v Bratislave a nechajte sa očariť krásou stoviek zaujímavých spôsobov osvetlenia. A nielen nimi.

Vidieť len fotku často nestačí. V prípade svietidiel je vhodné, ak máte možnosť prezrieť si ich už osadené do daného priestoru a posúdiť ich krásu aj v plnej žiare. Práve to vám dopomôže naživo si predstaviť konkrétne svietidlo vo vašom interiéri. Spoločnosť Casca preto svojim zákazníkom okrem nákupu v internetovom obchode ponúka aj pozvanie na návštevu jej showroomu, kde na vás čakajú mnohé svetelné inštalácie interiérových, no rovnako aj exteriérových svietidiel.

showroom-06Aktuálne trendy zo sveta svietidiel na jednom mieste

Dve poschodia s celkovou výmerou až 300 m2 poskytujú príležitosť ponoriť sa do súčasných trendov osvetlenia a prezrieť si aktuálne populárne závesné, stropné, nástenné či iné formy svietidiel. Dostupné sú ako luxusné kúsky od renomovaných európskych dizajnérov, tak aj svietidlá vhodné do bežných domácností. Okrem nich máte možnosť inšpirovať sa atraktívnymi prevedeniami LED posvietenia, ktoré vytvoria v priestore atmosféru podľa vášho želania. Odborný personál vám s radosťou poskytne cenné rady, ktoré vám zaručene pomôžu pri správnom výbere akýchkoľvek svietidiel.

Nevynechajte technický panel či možnosť využiť ďalšie služby súvisiace s osvetlením

Showroom svietidiel Casca však prináša zaujímavé inštalácie aj pre priaznivcov techniky či všetkých zákazníkov, ktorí sa chcú dozvedieť viac o vlastnostiach jednotlivých svetelných zdrojov a ich finančnej výhodnosti. Pri návšteve showroomu sa preto určite zastavte aj pri paneli porovnávajúcom žiarovky, žiarivky a LED zdroje. Priamo v štúdiu si tiež môžete nechať zhotoviť svetelno-technické výpočty či dohodnúť montáž zakúpených svietidiel.

Spoločnosť Casca sa na vás teší v jej showroome svietidiel v Bratislave na Tomášikovej ulici 3 každý pracovný deň od 10:00 do 18:00.