Home / Bývanie / FLOOR EXPERTS SLOVAKIA s.r.o. ponúka vzhľadovo atraktívne podlahy a podlahové krytiny

FLOOR EXPERTS SLOVAKIA s.r.o. ponúka vzhľadovo atraktívne podlahy a podlahové krytiny

K rekonštrukcii interiéru sa uchyľuje čoraz viac majiteľov starších rodinných domov a bytov. Moderné trendy vo svete bývania sa uberajú novým smerom, pričom veľa ľudí chce miestnosti svojho obydlia skrášliť k obrazu svojmu a ísť s dobou. Renovácii sa nevyhnú ani podlahy, ktoré vtisnú priestoru punc ojedinelosti. Pokiaľ zháňate vhodného a spoľahlivého dodávateľa podláh, dovoľujeme si vám predstaviť spoločnosť FLOOR EXPERTS SLOVAKIA s.r.o., ktorá sa špecializuje na predaj a montáž podláh a podlahových krytín. V nasledujúcich riadkoch sa pozrieme predovšetkým na podlahy drevené, laminátové a vinylové.

Drevené podlahy

Pevné postavenie na poli s podlahami má prírodný materiál – drevo. Parketová podlaha sa vyznačuje prirodzeným vzhľadom, ktorý sa dokonale hodí do interiérov ako nadčasového, tak aj starožitného štýlu. Drevené podlahy nachádzajú uplatnenie v obytných i komerčných objektoch, pričom spájajú eleganciu s prirodzenosťou. K výrobe drevených podláh sa používajú moderné technológie, ktoré sú úplne šetrné k životnému prostrediu. A túto skutočnosť ocení každý, komu záleží na kvalite nášho prostredia.

Laminátové podlahy

Nekonečné možnosti designov sľubujú laminátové podlahy. Odborná firma FLOOR EXPERTS SLOVAKIA s.r.o. sa pýši bohatým produktovým portfóliom, ktoré zahŕňa na 300 dekorov. Vybrať si môžete z niekoľkých produktových tried, ktoré sú rozdelené v závislosti na zaťažení.

Vinylové podlahy

Nenáročnou a estetickou alternatívou sú vinylové podlahy, ktoré môžete poznať aj pod skratkou LTV. Pýši sa vysokou odolnosťou a nenáročnosťou na údržbu. Nespornou výhodou je pestrá ponuka textúr. Môžete si zvoliť perfektnú kópiu dreva, kameňa, ba dokonca aj keramickej dlažby.

Obrátte sa na profesionálnu spoločnosť FLOOR EXPERTS SLOVAKIA s.r.o., ktorá má v segmente s podlahami bohaté a dlhoročné skúsenosti.

 

© msdnv / Dollar Photo Club