Home / Technika / Vykurovanie priemyselných hál už nemusí byť žiadny problém!

Vykurovanie priemyselných hál už nemusí byť žiadny problém!

Určite mi dá väčšina z vás za pravdu, že vykurovanie priemyselných hál či priestranných objektov býva finančne veľmi náročné, no niet sa čomu čudovať. Najvýznamnejšie úspory v oblasti vykurovania hál prináša niekoľko typov vykurovacích zariadení. Medzi tie  najznámejšie a najpoužívanejšie spôsoby patria teplovzdušné, ale i infravykurovanie. Práve infražiariče patria medzi najúspornejšiu metódu v oblasti vykurovania veľkých objektov. Pýtate sa prečo?

žiariče

Účinné vykurovanie priemyselných oblastí

Snažíte sa znížiť spotrebu zemného plynu až o 60%? Vyskúšajte tepelné infražiariče, ktoré ponúkajú hneď niekoľko výhod. Neohrievajú vzduch, ale vždy nasmerujú svoju energiu priamo na pracovnú oblasť. Nemusíte zaplňovať celú halu tepelným vzduchom, keďže stačí teplý vzduch nasmerovať len na konkrétne objekty. Výhodou je i to, že infražiariče nevíria prach a pri neustálom otváraní dverí, dokážu veľmi rýchlo zaistiť príjemnú teplotu na pracovisku. Zariadenie môžete pochopiteľne kedykoľvek vypnúť, takže pokiaľ chcete ušetriť, plynové infražiariče sú pre vás správnou voľbou.

Svetoznáma spoločnosť – SCHWANK

žiariče 2Svetlý infražiarič predstavuje keramickú dosku, ktorá produkuje infračervenú energiu do danej miestnosti. Využíva sa najmä na vykurovanie hál – skladových, premyslených či športových, ale spoločnosť Schwank ponúka i špeciálne modely určené na vykurovanie terás či futbalových štadiónov. Svetlý infražiarič vynašiel práve pán Günter, ktorý je známym predstaviteľom špičkovej spoločnosti na vykurovanie – Schwank.

Inovačný tichý horák sa nazýva „tmavý infražiarič“ a je výsledkom neustálych inovácií a zlepšovania. Spoločnosť Schwank ponúka toto zariadenie všetkým tým, ktorí túžia po vysokej úspornosti nákladov, rovnomernému rozloženiu tepla v miestnosti a pochopiteľne i po kvalitnom vykurovacom systéme.

Medzi ďalšie produkty, ktoré ponúka táto spoločnosť sú teplovzdušné jednotky, ktoré  sa na trhu osvedčili najmä vďaka inovatívnej technológií horáka.  Tento typ vykurovania je určený najmä do objektov, ktoré nie sú príliš vysoké. Medzi prednosti patrí predovšetkým perfektne teplý vzduch, ktorý teplovzdušná jednotka – aeroSchwank produkuje, ale i vstavaný ventilátor, kompaktný dizajn či jednoduchý systém určený na recirkuláciu vzduchu.

Pokiaľ aj vy hľadáte kvalitné, spoľahlivé a osvedčené vykurovacie systémy za bezkonkurenčné ceny, spoločnosť Schwank vás milo prekvapí. Ide o celosvetovo známu spoločnosť, ktorá patrí medzi popredné firmy v oblasti vykurovania. Vykurovacie systémy práve od tejto spoločnosti využíva i mnoho známych spoločností ako je napríklad UPS, Ford, Corus, Bosch, BMW Či Coca-cola. Už aj vy veríte, že vykurovacie systémy od spoločnosti Schwank sú nielen známe po celom svete, ale i veľmi obľúbené, kvalitné a jednoducho bezkonkurenčné?

Ďalšie informácie o vykurovacích systémov spoločnosti  SCHWANK nájdete viac tu.

 

Obrázky: www.schwank.sk