Home / Technika / GPS aplikácia do mobilu pre všetkých aktívnych vodičov!

GPS aplikácia do mobilu pre všetkých aktívnych vodičov!

navigaciaChystáte sa na vytúžený výlet do hôr? Alebo chcete spoznať nové vysnívané mesto? Väčšina ľudí si naplánuje takúto udalosť už niekoľko dní, prípadne i mesiacov pred odchodom a nevie sa dočkať zaslúženého relaxu. V prvom rade si pobalíme pochopiteľne doklady, oblečenie, stravu, prípadne i iné dôležité veci, ktoré bezpodmienečne potrebujeme. No väčšinou zabudneme na jednu veľmi dôležitú vec, ktorou je práve mapa. Možno sa vám to bude zdať nepotrebné, ale zorientovať sa na mieste, kde ste ešte nikdy predtým neboli, môže byť ozaj komplikované. Uznajte sami, že hľadať niekoľko minút, ba hodín vaše ubytovanie je skutočne veľmi vyčerpávajúce. Existuje však i iná možnosť ako nájsť váš vytúžený cieľ, a to veľmi rýchlo a jednoducho! V dnešnej dobe je na trhu množstvo navigácií do mobilu, ktoré dokážu určiť miesto, kde sa práve nachádzate, prípadne vyhľadať vami zadanú trasu. No nie všetky GPS aplikácie do mobilu poskytujú funkcie, ktoré fungujú tak ako majú. Niektoré môžu byť nepresné, iné zase nespoľahlivé, prípadne spoplatnené, a to odrádza mnohých užívateľov. Existuje vôbec GPS navigácia, ktorá je bezplatná, spoľahlivá a s istotou vám vyhľadá vami zadanú trasu? Samozrejme, že áno.

Sygic GPS, ktorá vás nesklame!

Sygic GPS do auta je špičková navigácia od slovenského vývojára, ktorá je predsa len niečím iná a jedinečná od tých ostatných. Poskytuje 3D mapy, ktoré nádherne zobrazia vašu trasu a vy sa tak veľmi rýchlo zorientujete v neznámom meste. Bonusom je i to, že funguje bez internetu! Nemusíte teda platiť zbytočné peniaze za dáta, keďže Sygic GPS funguje offline. Navigácia do auta funguje vždy a všade kam sa pohnete, takže sa nemusíte báť, že vás sklame vo chvíli, keď to budete najmenej čakať. Už nikdy nebudete musieť hľadať hodiny vaše ubytovanie či reštauráciu, ktorú ste si vybrali. S touto GPS navigáciou nájdete všetko veľmi rýchlo a hlavne jednoducho. Trasu nájdete vždy, pričom nezáleží na tom, či idete pešo alebo autom. Aplikácia vám nájde až tri alternatívne cesty a je len na vás, ktorú z nich si vyberiete. Môžete ju optimalizovať, upravovať, prípadne i uložiť, čo je veľkou výhodou. Najlepšou správou je však to, že GPS Sygic je úplne zadarmo!

Výhody Sygic GPS:

  • Základné funkcie sú bezplatné
  • Funguje offline
  • Je prehľadná a kvalitne spracovaná
  • Zorientujete sa v nej veľmi rýchlo a bez zbytočných komplikácií
  • Patrí medzi najobľúbenejšie GPS aplikácie do mobilu na svete

navigacia 2Funkcie, ktoré má len Sygic GPS!

Pokiaľ ste však aktívnym vodičom a ste teda neustále za volantom, využite možnosť Premium verzie, prípadne doplnkových služieb a využívajte funkcie, ktoré vás privedú do cieľu bezpečne a za minimálne dlhú dobu. Novinkou je funkcia Head up display, ktorej podstata spočíva v tom, že si mobil položíte na čelné sklo vášho auta a vaša trasa sa vám bude premietať priamo na čelnom skle auta! Vy sa budete môcť dokonale sústrediť na vašu jazdu a zároveň sledovať trasu, či idete predsa len správnym smerom.

Ďalšou veľmi obľúbenou funkciou je i Family locator, ktorá dokáže veľmi rýchlo určiť, kde sa práve nachádza vaša rodina či známi. Podstata teda spočíva v tom, že po celý čas viete, kde sa vaše ratolesti nachádzajú a či sú naozaj v bezpečí.

Sygic GPS navigácia do auta je špičkovou GPS aplikáciou do každého mobilné telefónu, ktorá poskytuje základné funkcie ako je vyhľadanie trasy, konkrétneho miesta či výpočet vašej trasy. Medzi doplnkové funkcie patrí už spomínaný Head up display, Family locator, ale i aktualizácia máp, podrobné navigačné pokyny, hlasové inštrukcie s názvami ulíc, rýchlostné limity a bezpečnostné varovania, asistent jazdných pruhov a mnoho ďalšieho. Využite aj vy možnosti tejto špičkovej GPS aplikácie do mobilu a uľahčite si vašu najbližšiu jazdu takýmto spôsobom.

 

 

Obrázky: sygic.com