Home / Bývanie / Sortiment do každej domácnosti

Sortiment do každej domácnosti

hrnčekVäčšina z nás si nevie predstaviť ráno bez poriadneho hrnčeku kávy či teplého čaju. Takýto nápoj nás dokáže príjemne zahriať a nabiť nás akousi energiou. Zamýšľali ste sa však nad tým, ako si vybrať vhodné hrnčeky na vaše obľúbené nápoje? Nebojte sa, nejde o žiadnu vedu.

Ideálne hrnčeky pre vaše obľúbené nápoje

Asi si najskôr treba položiť otázku, akú veľkosť zvoliť. Možno to bude pre vás prekvapenie, ale každý druh kávy či čaju, by mal mať svoj špeciálny hrnček. Je teda veľmi dôležité, aký objem hrnčeku zvolíte. Na espresso je najlepší malý hrnček, capuccino by sme mali podávať v dva krát väčšom hrnčeku a café latte by malo mať väčší sklenený hrnček. Ďalším kritériom je i tvar hrnčeku. Možno tomu nebudete veriť, ale aj tvar môže mať veľký vplyv na výslednom pôžitku. Ideálnym tvarom je však kónický tvar, no pre niektorých ľudí je vhodný taký, ktorý je zaoblený. Všetko však závisí na vašich preferenciách.

Zahrejte sa vďaka termoske

Nezaobídete sa v práci bez svojho obľúbeného čaju či kávy? Ideálnym riešením je jednoznačne termoska, ktorá udrží váš obľúbený nápoj po celý deň teplý a čerstvý. Výhodou je, že termosky od Tescomy sú zdravotne nezávadné, neobsahujú žiadne chemikálie a sú vyrobené z kvalitných materiálov. Najčastejšie sú vyrobené z nerezovej ocele, plastu či keramiky. Samozrejme, že aj pri výbere termosiek si môžete vybrať z viacerých veľkostí, tvarov či farieb, no treba si uvedomiť, že niektoré sú určené na „cesty“ a iné sú vhodné zase do domácnosti.


Medzi skvelého pomocníka do každej rodiny patrí i kvalitný šejker. Slúži na prípravu alkoholických aj nealkoholických nápojov, a to na domáce či profesionálne použitie. Šejker od Tescomy je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, čo zaručuje vysokú životnosť.

Produkty od Tescomy sú nielen kvalitné, ale i cenovo veľmi výhodné, čo ocenilo už množstvo zákazníkov. Spokojní zákazníci, rýchle dodanie, odborné poradenstvo a široký sortiment produktov presvedčí aj vás, že ste sa rozhodli správne.

 

Obrázky: eshop.tescoma.sk