Home / Súťaže / Aktuálne / Horúce trendy v pánskej móde

Horúce trendy v pánskej móde

Horúce trendy v pánskej móde

Jarná a letná kolekcia pre pánov prináša tradičné farby a moderné tvary, ktorých prvoradou úlohou je šokovať. Teplejšie mesiace sa teda rozhodne nebudú niesť v znamení nudy. V nasledujúcich riadkoch prezradíme, na aké pánske oblečenie by sa mal zamerať štýlový muž. Upozorňujeme však, že ponuka bude naozaj výnimočná, preto rátajte s kompletnou výmenou šatníka. Nech sa páči, začíname…

Letecké bundy

Módni návrhári sa vrátili do 50-tych rokov a nechali sa inšpirovať štýlom pilotov. Letecké (Bomber) bundy sú univerzálne, pohodlné a zvyšujú šarm muža. Môžete si zvoliť tradičné tmavé odtiene, k dispozícii však bude aj rad nových farieb a materiálov. Takto dostane retro štýl o niečo modernejší nádych. Tak čo, páni, trúfli by ste si napríklad na fialovú?

Overaly

Nuž, zdá sa, že tento rok bude v kurze všetko, z čoho sa idú ženy zblázniť, keď to vidia na mužoch. Začína to leteckými bundami a pokračovať to má nedbalými overalmi (kombinézami). Nohavice v štýle montérok, džínsy na traky a jednodielové komplety, tak aj toto bude hit sezóny. Pokojne môžete staviť aj na menčester, prípadne kombináciu materiálov. Povolené sú tiež vyblednuté farby a tónované džínsové nohavice.

Retro košele

ruzova-panska-koselaZdá sa, že aj pánske košele budú „poznačené“ rokmi päťdesiatymi. Voľný strih a dobové vzory vo Vás prebudia spiaceho gavaliera. Nezabudnite si k takejto košeli zvoliť vhodné nohavice, aby ste nepokazili to, čo ste začali. V týchto časoch dávno minulých dominovali tmavšie odtiene nohavíc, myslite na to.

Krátke šortky

Dizajnérske domy ako Gucci alebo Prada ponúkajú široký výber pánskych šortiek v rozličných farbách a motívoch. Počas jarného obdobia a horúceho leta určite vyznejú najlepšie svetlé farby ako modrá, zelená a žltá. Tie sú však vhodné skôr na pláž, do spoločnosti voľte niečo menej žiarivé. K dispozícií budú elegantné, no tiež športové modely.

Biele nohavice

panska-polo-koselaBiela bude extra trendovou farbou pre rok 2016. Či už pôjde o krátke alebo dlhé nohavice, pokojne voľte tento odtieň. Hoci je žiarivý, hodí sa aj na formálne stretnutia. Nemôžete ním teda nič pokaziť. Pokiaľ Vám nevadí pútanie pozornosti, v tomto sa takpovediac nájdete. S bielymi nohavicami odporúčajú návrhári kombinovať polokošele pre mužov v námorníckej farbe. Ideálny je však tiež pásikavý sveter alebo kárované sako. Čo sa doplnkov týka, vezmite si hnedé kožené topánky a opasok v rovnakom odtieni.

Nuž, páni, čo na to hovoríte? Nájde sa niečo podobné vo Vašom súčasnom šatníku alebo je čas na zmenu? Zdá sa, že spoločnosť má už dosť uhladených pánov, je čas na malú rebéliu. Doprajte si pár moderných kúskov a užívajte si pozornosť.

 

Foto: © [sergiophoto] / Dollar Photo Club