Home / Bývanie / Kvalitný matrac znamená prebudenie sa bez bolesti

Kvalitný matrac znamená prebudenie sa bez bolesti

31181487_sZobudili ste sa ráno s úpornou bolesťou chrbta? Bolí vás za krkom, neohnete sa v krížoch, alebo vám urputná bolesť vystreľuje od lopatiek? Je dosť možné, že za to môže váš matrac. Nevhodný matrac dokáže mať na svedomí aj z chrbta vystreľujúcu bolesť hlavy, ktorá sa vie premeniť na migrénu, bolesť kĺbov a celých končatín. Stojí vám váš starý matrac za to, že vás bolí celý človek? Kúpiť si lepší nemusí byť zas tak drahé. Špecializovaný predajca matracov, spoločnosť Matrimex, predává svoje matrace úspešne online na Slovensku aj v Českej republike. Väčšina sortimentu matracov, ale aj roštov na postele, je skladom. Takže svojho starého preležaného matraca sa zbavíte okamžite. Pre nový matrac naviac nemusíte nikam jazdiť. Doprava celého sortimentu matracov je po celom Slovensku zadarmo.

Matrace pre každú posteľ

Čo spáč, to iná posteľ. Dnes už ale nie je problém kúpiť matrac na ktorúkoľvek. Matrimex ponúka jednolôžkové matrace 90×200 centimetrov. Nová firemná akcia matrace v týchto veľkostiach teraz ponúka z veľkými zľavami. Napríklad penové matrace Medline Rembrant kúpite so zľavou až 49 %. K dispozícii je aj menej používaná 80 centimetrová šírka matraca. Stále viac sú obľúbené matrace 140×200 centimetrov. Používajú sa aj ako jednolôžka, aj ako manželské postele, pokiaľ nemáte v byte či v dome dostatok miesta na umiestnenie väčšej postele. Aj v tejto kategórii matrace akcia firmy významne zlacňuje. A to aj v kategórii zdravotných matracov a matracov s vyšším jadrom, ktoré sú obecne kvalitnejšie vďaka špeciálnemu vrstveniu a možnosti zónovania.

Samozrejmosťou sú riešenia pre veľké rozmery postelí – matrace 160×200 aj matrace 180×200 centimetrov. Aj tieto matrace zľava opäť zvýhodňuje a u veľkorozmerových je ušetrená čiastka už skutočne významná.

Matrimex ponúka matrace v akcii za lepšie ceny; zvýhodnenie, pokiaľ kupujete matrace 1+1; a ako už som zmienila, taktiež dopravu zadarmo. V ponuke nájdete aj ďalšie rozmery matracov, renovačné matrace, matrace do detských postieľok, chrániče matracov, rošty do postelí, postele aj anatomické vankúše.

Autorské právo: vadimgozhda / 123RF Reklamní fotografie