Home / Súťaže / Aktuálne / Nakupujte výhodne!

Nakupujte výhodne!

14658288_s

Priamy marketing má v dnešnej dobe stále čoraz viac významnejšie postavenie. Ide o komunikačný mix tých firiem, ktoré sa snažia prostredníctvom neho zaistiť lepšie postavenie na trhu. Jednou z foriem je i ponuka sortimentu na internete a zasielanie e-mailových letákov zákazníkom.

Poznáte zľavový portál – Zlacnene.sk?

Pre všetkých milovníkov nákupov je portál www.zlacnene.sk ideálnym riešením, ako mať aktuálne letáky, akcie a „novinkové“ produkty obľúbených predajní neustále k dispozícií. Portál zhromažďuje akciové letáky, ktoré sú zamerané na rôzny sortiment – potraviny, elektronika, oblečenie, drogéria, parfumy, športové potreby … V praxi to znamená asi toľko, že ak najčastejšie nakupujete napríklad v Tescu, môžete si prezrieť letáky Tesco a zistiť, ktoré produkty sú momentálne v zľave a oplatia sa vám nakúpiť. Ďalej tu nájdete i akčné letáky obchodných domov ako je Billa, Lidl, Kaufland alebo Coop jednota. Jednoducho by sa dalo povedať, že portál je určený pre všetkých tých, ktorí chcú mať neustále prehľad o nových letákoch, ale i podujatiach, ktoré sa chystajú!

Výhody pre verných užívateľov

Ďalšou novinkou sú i detailné informácie o vašich obľúbených obchodných centrách. Neviete, kedy otvárajú Aupark v Žiline či Billu v Bytči? Nevadí! Portál poskytuje užitočné informácie o otváracích dobách, spôsobe dopravy či mapu, kde sa obchodné centrum, resp. predajňa nachádza. Vy tak nemusíte „blúdiť“ na internete a hľadať potrebné informácie, keďže si ich môžete nájsť na jednom jedinom mieste! Služba, ktorá sa nazýva Strážca zliav, umožňuje odosielať e-mailové upozornenia o aktuálnych letákoch priamo na váš e-mail, takže vy budete mať všetko neustále pod kontrolou! Tak čo poviete, aj vy budete pravidelne sledovať tento portál, ktorý ponúka pre zákazníkov denne desiatky nových zliav? Akciové letáky, kupóny, informácie o predajniach a nákupných centrách či možnosť vytvoriť si nákupný zoznam! Toto a oveľa viac vám prináša portál Zlacnene.sk!

Autorské právo: place4design / 123RF Reklamní fotografie