Home / Móda / Čo na seba v lete 2016

Čo na seba v lete 2016

Strieborne_nausnice_z_magnezitu_EBMAH0060W__1_Móda, móda, ach tá móda. Večne tancujúca diabolské tango s najnovšími trendmi. Alebo trendmi, ktoré sa vracajú po 20, 30 či 40 rokoch. Nie je to o tom, že dnešní módni návrhári by nedokázali vymyslieť nič zaujímavé. Je to o tom, že vzdávajú poctu návrhárom, ktorí už medzi nami nie sú a zaslúžia si za svoju prácu obdiv. Síce sa krinolíny do módy ešte nevrátili, ale podľa všetkého je to iba otázkou času. Čo by ste mali nosiť počas tohto leta?

 

Aké farby sa budú nosiť

Roku 2015 kraľovala marsala, farba elegantná, zvodná a zároveň tajomná. A kto bude na tróne tento rok? Zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že by to mohla byť hnedá a hlavne jej tmavé až čokoládové odtiene. Krokom vedľa však nebude ani béžová či horčicová. Sesternica marsaly sa vracia v podobe vínovej farby a s ňou prichádza aj indigová, červená či šedá. A pozor, veľkým hitom bude aj jemná ružová tzv. zmrzlinová alebo žuvačková.

 

Čo sa bude nosiť

Minimalizmus. Predstavte si svetloružové minimalistické šaty až po členky s jednoduchými sandálkami a k tomu rifľovú bundu. Prípadne to môžete skvelo doplniť šedým topom. Nástup zaznamenáva aj africký etnoštýl, ktorý je známy svojou farebnosťou a aj geometrickými tvarmi. Určite by vo vašom šatníku nemalo chýbať niečo so strapcami – bunda, kabelka či topánky. Denim v kombinácii s denimom je tu. S touto kombináciou však musíte narábať opatrne, nech ju zladíte tak, aby dávala zmysel.

 

Aké šperky na seba

Tak ako po minulé roky, aj toto leto sa  budú nosiť výraznejšie kúsky. Teda hlavne náhrdelníky či náramky, náušnice by ste mali voliť skôr jednoduchšie a menej výrazné. Kombinácia hrubého strieborného náhrdelníka s drahokamom + jednoduché strieborné náušnice a decentné hodinky s pláteným náramkom = špička. Chcete si pozrieť šperky, ktoré rozžiaria váš outfit? Navštívte Klenotyhematit.sk.