Home / Ostatné / Zaujímavosti / Vyskúšajte šťastie s vedomostnými mobilnými žrebmi Mobilos

Vyskúšajte šťastie s vedomostnými mobilnými žrebmi Mobilos

losČo by ste urobili, keby ste vyhrali 40 000 €? Každý má plno snov, ktoré by si rád splnil. Niekto by si konečne kúpil byt, iní z nás by to možno na rok „zabalili” v práci a vydali sa na cestu okolo sveta. Je príjemné prísť k peniazom, ktoré ste nečakali a zrazu s nimi môžete naložiť skutočne po svojom. Lenže málokomu sa to pošťastí. Čo ak ste to práve vy, kto bude mať dnes šťastie? Vyskúšajte, či práve vám neprinesú nečakaný príjem stieracie losy. Ale nie tie klasické. Skúste šťastie po novom – pomocou online žrebov vo vašom mobilnom telefóne.

Kto nehrá, nevyhrá!

Máte práve dnes nutkanie, že určite vyhráte? Sáva sa to a veľmi často sa to aj splní. Osud nám dokonca pod nohy hádže rôzne znamenia. Viete predsa, čo znamená, keď napríklad do „niečoho” šliapnete? Alebo keď vás pekne zostra trafí svojimi exkrementami holub či iný operenec? Mnoho ľudí takéto znamenie len-tak neodignoruje. Či už na to veríte, alebo len veríte tomu, že raz už vyhrať musíte, určite vyskúšajte stieracie žreby online.

Mobilos sú prvé vedomostné stieracie losy

Práve stieracie žreby Mobilos vám umožnia vyhrať až 40 000 €. Los nemusíte ísť nikde kupovať. Stačí, keď si do svojho mobilného telefónu nainštalujete aplikáciu Mobilos z App Store alebo z Google Play. Tá je, samozrejme, zadarmo. Akonáhle si ju stiahnete a nainštalujete, máte možnosť kedykoľvek hrať a vyhrať.

Mobilos stieracie žreby sú zábavné. Nejde o hazardnú hru, ale o vedomostnú súťaž spojenú s možnosťou vyhrať. Online žreby sú vydávané pod dohľadom notára a pod jeho vedením prebieha aj losovanie špeciálnych cien. Vďaka vedomostnej otázke si dokonca trochu potrápite aj svoje mozgové závity. Ale nebojte sa! Vystačíte si so zdravou logikou a rozhodne nepotrebujete mať žiadne encyklopedické znalosti.

Losy už od 0,50 €

Mobilné žreby sú vydávané v troch cenových hladinách. Podľa ceny zakúpeného losu sú odstupňované aj výšky výhier. Pri najnižšej cene žrebu 0,50 € hráte o 25 000 €, za 1 € môžete vyhrať 30 000 € a za 2 € až 40 000 €. O hlavnú výhru 40 000 € hrá teda každý, kto si kúpi los v najvyššej hodnote za 2 €. Ak nemáte šťastnú ruku pri výbere mobilného žrebu, stále ešte máte šancu hrať o 250 €. Losuje sa každý týždeň.

Poďte hrať a vyhrať!

Do hry sa zapojíte veľmi jednoducho. V aplikácii Mobilos sa vám najprv zobrazí vedomostná otázka. Pripadá vám ľahká? Tak neváhajte a vstúpte do hry. Vyberte si, v akej cene si chcete kúpiť žreb a, samozrejme, koľko chcete tým pádom vyhrať. Za los zaplatíte pomocou SMS. Zotriete los a zistíte, či ste vyhrali. Súčasne zodpovedzte vedomostnú otázku. Na výber máte tri odpovede.

Kto vyhrá okamžite, ten si zaslúži gratuláciu. Ak ste ale nevyhrali hlavnú cenu, nevadí. Hra pre vás stále nekončí. Pokiaľ ste zodpovedali správne vedomostnú otázku, ste stále v hre o spomínaných 250 €, ktoré môžete získať, pokiaľ budete mať šťastie pri pravidelnom týždennom žrebovaní. Žreby online od Mobilos sú možnosťou, ktorá vám umožní skúšať šťastie kedykoľvek sa vám zdá, že je ten správny čas. Výherné vedomostné losy sú vždy po ruke vo vašom mobile.