Home / Technika / Vyberáme si kryt na mobil

Vyberáme si kryt na mobil

kryt-na-mobil-premobily.skĽudia sa radi pochvália novým telefónom. Často s ním pred nami narábajú, až kým sa nespýtame, či je nový, alebo si ho prosto len tak kladú na stôl a čakajú, koho zaujme. Pokiaľ však nemáme financie na kúpu nového mobilu, často sa oplatí investovať aspoň do imidžového krytu, ktorý telefón nielen ochráni, ale aj ozvláštni.

Kryt zabezpečuje telefónu ochranu

Nebuďme povrchní a nepremýšľajme o telefónnom kryte iba ako o veci, vďaka ktorej sa náš mobil zmení na chameleóna. Iste, je skvelé, keď môžeme kryt na mobile meniť podľa nálady alebo tak, aby ladil k nášmu oblečeniu či aktuálnemu štýlu. Pri súčasných cenách krytov nie je problém mať na každú príležitosť iný – do práce elegantný, na športovanie s výraznými farbami, na posedenie s priateľmi so zaujímavým vzorom… Aj vaše deti si pri výbere vlastného krytu na telefón prídu na svoje. Rozprávkové motívy, veselé farby a kreslené postavičky oživia aj ten najjednoduchší typ telefónu. Pri výbere vhodného krytu však v prvom rade myslime na to, aká je jeho funkcia. Kryt nezabezpečuje len pekný zjav nášho telefónu, ale aj jeho ochranu. Nikto by rád nevidel, že sa jeho nový drahý telefón poškriabal alebo rozpadol na márne kúsky. Pri manipulácii s ním sa môže všeličo stať. Môže sa nám poškriabať vo vrecku, v kabelke, môže spadnúť na zem. Číhajú naň rôzne nástrahy a my by sme sa na ne mali pripraviť práve vďaka ochrannej funkcii krytu.      

Aký kryt na mobil teda zvoliť?

Vhodnú ochranu mobilného telefónu vám zabezpečí akýkoľvek kryt. Či už plastový, alebo gélový, rozhodnutie je na vás. Je to najmä o pocite a osobnom vkuse. V oboch prípadoch ide o kvalitné vyhotovenie, pri ktorom sa nemusíte báť poškodenia telefónu. Kryty na mobily dnes viete zohnať pre všetky typy telefónov, v závislosti od ich „kostry“, tvaru a veľkosti.

 

Plastové kryty sa vyrábajú z vysokokvalitného polykarbonátu a vďaka tomu, že sú veľmi tenké, nijako neobmedzujú váš komfort pri manipulácii s telefónom. V ponuke predajcov nájdete plastové kryty priesvitné, farebné, s nápismi aj so vzormi, niektoré dokonca s vlastnosťami ohybného silikónového krytu, čo je len výhodou.

 

Premýšľali ste o gélovom kryte? Je vytvorený zo silikónu, z gumy alebo termoplastického polyuretánu a poskytuje dokonalú ochranu pre vaše zariadenie. Hlavným znakom gélových krytov je ich pružnosť a tiež ľahká údržba. Zoženiete ich v transparentnom prevedení, ale tiež v rozličných farbách či so vzormi.   

 

Kryty na mobil umožňujú ľahký prístup k portom a nie je nutné pri ich používaní zakaždým telefón vyberať. Povrch plastového aj gélového krytu sa udržiava ľahko, jednoducho ho vyčistíte navlhčenou handričkou, čím odstránite baktérie, ale i prach či špinu.