Home / Ostatné / Zaujímavosti / Ako ochrániť interiér vášho auta?

Ako ochrániť interiér vášho auta?

Povinnú výbavu do auta upravuje legislatíva, tú nepovinnú si môžete upraviť aj samy. Každý vodič má iné preferencie, no snáď nikto nechce jazdiť bez komfortu. Najmä nie na dlhé trasy, dovolenky a služobné cesty.

 shutterstock_374122969

Svätyňou všetkých šoférov je interiér vozidla a sedadlo vodiča, teda priestory, kde títo ľudia trávia pri cestovaní najviac času. Konkurenčný boj núti výrobcov vozidiel dizajnovať a vyrábať autá po všetkých stránkach čo najprívetivejšie smerom ku konečnému užívateľovi, no aj už tak vysoký komfort moderných vozidiel sa dá vylepšovať. Toto sú skvelé autodiely a doplnky do interiéru, ktoré pri cestách autom radi využijete.

 

Znížte hluk v interiéry

V idúcom aute dokáže hluk z pootvorených okien znepríjemniť jazdu minimálne tak, ako dusno a teplo v prípade, že sú okná zavreté. Ochranné okenné deflektory riešia tento problém. Umožňujú mať pootvorené okná na vozidle aj za intenzívneho dažďa či sneženia a sú vyrobené tak, aby chránili vodiča pred UV žiarením. Výhodou je, že ich inštaláciu zvládnete rýchlo a jednoducho aj bez nástrojov. Ďalším plusom je, že na trhu si vyberiete deflektory presne pre značku a typ vozidla, ktoré vlastníte.

 

Za väčšiu životnosť sedačiek

Ak chcete zachovať výborný stav vášho interiéru, sú pre vás kvalitné autopoťahy nevyhnutnosťou. Môžete si vybrať spomedzi univerzálnych poťahov do auta alebo bavlnených autotričiek v rôznych farbách, dostupné sú však aj poťahy typizované pre konkrétne značky vozidiel. Využijete ich v rôznych situáciách, pri preprave malých detí so zmrzlinou alebo v prípade, že je auto pre vás zároveň pracovným nástrojom a vy v ňom vozíte materiál.

 

Pokiaľ sa rozhodnete pre poťahy, iste budete rozmýšľať aj nad autorohožami. Dostanete ich v textilnom alebo gumovom prevedení, v prvom prípade u niektorých predajcov aj s možnosťou výšivky či špeciálneho farebného obšitia.