Home / Móda / Sťahovanie sa, dovolenky a aj výlety

Sťahovanie sa, dovolenky a aj výlety

0010327_kabelka-eva-519803Celý rok sa najviac ľudí teší na leto, pretože ich čaká nielen lepšie počasie, ale pre mnohých jediná dovolenka v roku, kedy neváhajú vyraziť k moru či na hory za turistikou. Dokonca aj obyčajný relax na chalupe je to, čo dokáže iba z víkendu v lete spraviť výborne strávené dni. Bez starostí z práce, bez neustále pípajúcich emailov a telefonátov. Akýkoľvek výlet či cestu za hranice spája jedna celkom nepríjemná vec. Balenie sa. Aj na obyčajný víkend potrebujete nejaké oblečenie, kozmetiku či hygienické potreby. Ešteže máte tie tri cestovné tašky a na cesty k moru lietadlom pevné cestovné kufre. Rýchlo do nich zbalíte oblečenie a aj obuv, ktorú budete potrebovať.

Dovolenka za hranicami

Najmä dovolenky za hranicami sú pred odchodom zdrojom stresov a hádok, keď sa žene nezmestia všetky veci, čo by si rada zobrala a muž nie je ochotný pribaliť jeden aj menší kufor naviac. Či už ich odvezie lietadlo, auto, alebo autobus, treba rátať s tým, že do hotela sa budete musieť nejako zaniesť. Už dve tašky do ruky a ruksak na plecia sú mnohokrát pre jedného veľa. Veď aj zdanlivo malá kabela naplnená kozmetickými potrebami môže mať aj pár kíl. No čo za krátkodobé „sťahovanie sa“ by to bolo, keby tieto šikovne riešené modely do ruky, na kolieskach či na plecia neexistovali?

Výhodné balenie

Neexistuje domácnosť bez aspoň jednej väčšej plážovej kabelky, do ktorej by sa nebralo zopár tričiek a nohavíc čo i len na víkendový pobyt. Veci, čo by ste si brali na seba predsa nestačia! No k moru a na dlhšie pobyty už potrebujete niečo väčšie. A predsa ani muži sa nemusia hanbiť ťahať batožinu na kolieskach ako ženy, ktoré ju nezdvihnú. Po hladkých podlahách letísk a dokonca aj na vydláždených chorvátskych chodníčkoch to ide oveľa lepšie! Málokedy Vás vysadí auto rovno pri hotelových dverách. Kým cestujete autobusom či lietadlom, batožina je Vaším druhým spoločníkom. A každý ju chce prenášať čo možno najpohodlnejšie a aby sa nič nepokrčilo!