Home / Láska, sex, vzťahy / Zákroky plastickej chirurgie

Zákroky plastickej chirurgie

54726428_s

V súčasnej dobe je trendom udržať si mladistvý a atraktívny vzhľad, pričom veľa žien (ba dokonca i mužov) je nespokojná so svojou vizážou. Estetické zákroky plastickej chirurgie nepredstavujú len akúsi hýrivosť človeka, pretože niektoré chyby krásy môžu hlboko porušovať ľudskú psychiku.

No, niektoré požiadavky sú úplne nelogické a nereálne, a preto plastický chirurg môže šetrne odmietnuť vykonať takýto zásah, ktorý by narobil viac škody ako úžitku. V prvom rade je nevyhnutné podstúpiť konzultáciu so špecialistom, ktorý vám povie svoj názor na vašu požiadavku. Slovenskí chirurgovia riešia najmä známky starnutia, ako sú spadnuté viečka a vrásky. Ale veľmi často prichádzajú ženy s tým, že chcú zväčšiť, zmenšiť či spevniť poprsie či odstrániť prebytočný tuk z problémových partií.

Zväčšenie prsníkov

Asi jedným z najviac diskutovaných tém je zväčšenie prsníkov, ktoré by si mala každá žena riadne rozmyslieť a nemala by dávať na svoje okolie. Veľmi často sa chirurgovia stretávajú s tým, že žena podstupuje tento zákrok kvôli svojmu partnerovi, nie kvôli sebe. A to je potom zlý dôvod. Operácia vyžaduje dobrý zdravotný stav ženy, a preto musí podstúpiť predoperačné vyšetrenie, od ktorého sa potom odvíjajú ďalšie kroky.

Augmentácia poprsia vám pomôže odstrániť komplexe z malých či nepevných pŕs. Do ordinácií plastických chirurgov prichádzajú tiež ženy, ktoré sú nespokojné s asymetriou prsníkov.

Omladenie pokožky

S pribúdajúcim vekom sa ženy zameriavajú na stav svojej pokožky, ktorá stráca elasticitu. Nešťastnice, ktoré sa na seba nemôžu pozrieť do zrkadla, ocenia omladenie pokožky pomocou revolučného prístroja Vital Injector. Unikátny prístroj dodáva pokožke hydratáciu, navrací jej elasticitu a vyhladzuje jemné vrásky. Na rozdiel od konkurenčných prístrojov, Vital Injector sľubuje dlhodobý a okamžite viditeľný výsledok.

Zväčšenie prsníkov, omladenie pokožky a ďalšie zákroky plastickej chirurgie vykonáva centrum estetickej medicíny Ave Clinic, s.r.o., ktorá sa nachádza v Bratislave.

Liposukcia

Problémové partie, ako sú zadok, stehná, brucho či ruky, si ukladajú zásoby tuku, ktorý sa cvičením a diétou veľmi zle odstraňuje. Z tohto dôvodu veľa žien aj mužov podstupuje liposukciu, ktorá slúži na formovanie postavy a zlepšenie kontúry a tvaru tela. Klasická liposukcia sa vykonáva tak, že sa zavedie kovová kanyla pod kožu, cez ktorú sa odsáva prebytočný tuk.

Neinvazívne alternatívy liposukcie

Stále žiadanejšie sú neinvazívne alternatívy liposukcie, ktoré dokážu odstrániť tukové vankúše a celulitídu, bez toho aby došlo k výraznému zákroku do pokožky. Nespornou výhodou je, že sa nepoužívajú žiadne kanyly, ale iba špeciálne prístroje pracujúce na princípe ultrazvukovej alebo rádiofrekvenčnej energie. Viac informácií o metódach liposukcie nájdete tu.