Home / Móda / Parfems.sk teraz po novom: Prichádza notino!

Parfems.sk teraz po novom: Prichádza notino!

pic_2_400x400
Nie je parfém ako parfém. A tak isto nie je jedno, kde si svoje obľúbené, kvalitné parfémy kúpime. Možno ste aj Vy vyskúšali desiatky obchodov, či už kamenných predajní alebo ste nakúpili online a nie vždy ste boli spokojné. S cenou, kvalitou produktu, dodávkou tovaru. Až ste konečne natrafili na úžasný obchod, ktorý ste si okamžite zamilovali.

Áno, našťastie existujú záruky, ktoré nikdy nesklamú a kde viete, že zakaždým dobre nakúpite. Ako parfums.sk – obľúbený eshop všetkých slovenských žien, ktoré chcú krásne voňať – po novom notino! Aké zmeny na Vás čakajú?

pic_300x300Rastieme do krásy s notino

Parfums.sk, odteraz už notino (čítajte notýno) je etablovanou značkou na našom trhu. Ženy z každého kúta Slovenska dobre vedia, že ak nakúpia tu, neoľutujú. Možno sa preto spýtate, prečo tá náhla zmena mena, keď sa parfums.sk stali doslova pojmom medzi online obchodmi s kozmetikou?

Dôvod je prostý a celkom logický: Ako sa postupne rozširuje ponuka parfémov a ďalších kozmetických prípravkov, rozrastá sa aj počet krajín, kde je možné si všetko pre krásu nakúpiť ľahko a z pohodlia domova. A tak vznikla prirodzená potreba volať sa všade rovnako. Preto odteraz aj u nás nájdete parfémy notino.

Zmena mena, nezmenené zásady

Čo všetko je teda nové? Zmenila sa webová adresa, názov aj logo a tiež číslo zákazníckej linky. To všetko hľadajte už na notino.sk aj s kompletnou ponukou značkových parfémov Gucci, Givenchy, Hermés a stovkami iných. Nezmenený naopak ostáva priateľský prístup k zákazníkom, široká ponuka prvotriednej kozmetiky od prípravkov na vlasy, zuby či pleť a tiež všetky doposiaľ platné obchodné podmienky.

Zmena je teda viac-menej vizuálna a pre Vás všetkých, ktorí kozmetiku nakupujete výlučne online a jedine na parfums.sk sa nič podstatné nemení. Naviac všetky zľavové kupóny či poukážky si bez akýchkoľvek problémov uplatníte aj na notino.

Notino totiž ostáva aj naďalej najväčším a najobľúbenejším predajcom parfémov a kozmetiky nielen na Slovensku, a to je predsa to najdôležitejšie, súhlasíte?