Home / Nezaradené / Chladom proti bolesti chrbta, svalov a kĺbov

Chladom proti bolesti chrbta, svalov a kĺbov

30619410_s

„Juj, ako to bolí!“ – to nie je veta a najmä pocit, ku ktorým by sme sa radi často vracali. Napriek tomu je bolesť ako taká pre ľudský organizmus veľmi cenná. Upozorňuje totiž na poruchu normálneho fungovania tela ešte pred vznikom vonkajších symptómov choroby.

Príčin, ktoré spôsobujú bolesť, je mnoho, no ani jedna nie je príjemná. Medzi najviac obmedzujúce a doslova paralyzujúce patrí bolesť kĺbov a chrbta. Odborníci varujú, že choroby a poškodenia pohybového aparátu svojim rozšírením medzi populáciou môžu v priebehu pár rokov dosiahnuť rozmery pandémie. Najmä nezdravý, sedavý spôsob života, málo pohybu v protiklade so zvýšenou konzumáciou nezdravých a ťažkých jedál sú dôvodom, že aj jednoduchý pohyb je pre mnohých skôr výnimkou ako samozrejmosťou.

Ako si pomôcť od bolesti?

stiahnutJednoduchá otázka, na ktorú existuje aj relatívne ľahká odpoveď. Je ňou prevencia vo forme aktívneho života a uvedomenie si, čo telu škodí a čo pomáha. Áno, je to beh na dlhú trať. Ale oplatí sa. Bolesť má však mnohokrát nástup ako najlepší svetoví šprintéri. Vtedy pomôže chladivý gél proti bolesti Biofreeze. Výrobok americkej spoločnosti Performance Health, Inc. je na trhu viac ako 20 rokov a svojimi účinkami je doslova neprekonateľný – je najúčinnejším prípravkom svojho druhu. Gél vďaka svojmu unikátnemu nemastnému zloženiu okamžite prenikne a pôsobí priamo na zdroj bolesti vo svaloch, chrbte alebo kĺboch. Účinok pritom trvá až 3 nasledujúce hodiny.

Liečba chladom, nepríjemné účinky nehrozia

Biofreeze využíva dnes tak populárny princíp kryoterapie, teda liečby chladom. Oproti konkurencii je výhodou tohto gélu aj fakt, že neobsahuje analgetiká. Pri jeho používaní tak nehrozí únava alebo iné vedľajšie obmedzujúce účinky, ovplyvňujúce psychický stav človeka. Liečivý gél Biofreeze je šetrný k telu, no s bolesťou nemá najmenšie zľutovanie. Najlepšia je však osobná skúsenosť. Načo trpieť, keď to ide aj inak. Kliknite na www.wellea.sk, objednajte si chladivý gél Biofreeze a namažte sa ako nikdy predtým.

Autorské právo: blueskyimage / 123RF Reklamní fotografie