Home / Bývanie / Nová sedacia súprava

Nová sedacia súprava

159201

Práve som mala s priateľom veľmi zaujímavú diskusiu na tému garážová brána. Áno chcel by nové dvere do garáže, lenže ja chcem novú kuchynskú linku. Tak to budeme musieť uhrať na nejaký rozumný kompromis.

Inšpirácie o bývaní

Ukazovala som mu český portál biano, ktorý je prehľadne spracovaný a prichádza už aj k nám na Slovensko. Spoločne sme tam našli veľmi veľa inšpirujúcich fotografií. A nájdeš tu aj ty. Nielen inšpirácie. Úhľadne zotriedené sekcie do prehľadných kategórií kuchyňa a jedáleň, kúpelňa, bývanie, spanie, záhrada a bazén, … Jednoducho a rýchlo sa tu zorientuješ.

V Čechách tento portál funguje už viac ako rok a sú jedným z najväčších webov o bývaní. Mne sa to páči. Jednoduchá prehľadná grafika. Sekcie tiež logicky zotriedené. Bývanie ako také nieje len naukladaný nábytok v jednotlivých miestnostiach. Pre mňa osobne je bývanie niečo čo tvorí domov. Ten krásny domov, kedy vojdeš do bytu alebo domu, nadýchneš sa a … Cítiš tú vôňu domova, ktorá ti zdvihne náladu, upokojí ťa a ty vieš, že tu si v bezpečí.

Pohodlie a relax

Sedacia súprava, ktorú ti práve doniesli je už na svojom mieste a ty si môžeš dopriať zaslúžený relax po celom dni s knihou v ruke pri svojom obľúbenom nápoji. Áno usmievaš sa. Cítiš sa fantasticky. Tvoje telo je položené na sedačke a ty si už len vychutnávaš jej pohodlie.

Kávu si si pripravil ešte na starej kuchynskej linke a vieš, že aj toto už bude čoskoro minulosť. Už v čase pred obedom, ešte keď si bol v kancelárií ti volali, že ti zajtra privezú tvoju novú vysnívanú kuchynskú linku. Tešíš sa. Ja viem. Aj ja som to prežívala. Vždy je to radosť, keď si človek má kde a dobre si vyberie.

Možno by si si chcel vybrať ešte obývaciu stenu k tej novej sedačke prípadne niečo do spálne. Tak si to poriadne ešte popozeraj na webe a opäť si môžeš vybrať z pohodlia domova.