Home / Zdravie / CosiMed – výrobca špičkových produktov pre masáže a wellness

CosiMed – výrobca špičkových produktov pre masáže a wellness

welleaV súčasnej dobe plnej rýchlosti, stresu a napätia sa niet čo čudovať, že masáže a kúpele sú stále populárnejšie a stávajú sa už aj u nás bežnou a vítanou súčasťou života. Dobre vykonaná masáž s kvalitnými súčasťami zrelaxuje telo a uvoľní myseľ. Aby však masáž splnila svoje očakávania, okrem šikovnosti maséra je dôležitá voľba masážneho prípravku. V dnešnej širokej ponuke masážnych a kúpeľných prípravkov je ťažké sa zorientovať, zvlášť pre človeka, ktorý sa v tejto oblasti nijako špeciálne nevyzná.

Dobrým tipom v takom prípade je cosiMed GmbH, nemecká spoločnosť, ktorá je dlhodobo súčasťou “veľkej trojky” výrobcov Wellness a Spa tovaru v Nemecku. Za kvalitu jej výrobkov hovorí 25-ročná tradícia vlastného vývoja. Široký sortiment produktov používaných vo wellness a fitness, ako aj pri rehabilitáciach a kúpeľoch, je usporiadaný do ucelených produktových radov.

Masážne a kúpeľné oleje a emulzie, kúpeľové soli a esencie do sauny od spoločnosti cosiMed pochádzajú takmer výhradne z vlastnej výroby, pri ktorej je kladený zvláštny dôraz nielen na čo najvyššiu kvalitu, ale aj na využívanie prírodných zložiek z obnoviteľných zdrojov.

Nech už teda máte záujem o akýkoľvek druh masáže, vrátane špecifických typov tureckej, reflexnej, ajurvédskej, masáž lávovými kameňmi, či dokonca detoxikačnej, čokoládovej, alebo erotickej, produkty cosiMed sú pre vás to pravé. Široký sortiment v ktorom si bez problémov vyberiete, bez ohľadu na to, či uprednostňujete oleje s parafínovým, alebo rastlinným základom. Medzi produkty cosiMed patria čoraz populárnejšie masážne emulzie s výbornou klznosťou a zároveň ošetrujúcim efektom na pokožku.

Okrem toho na stránkach www.wellea.sk nájdete celý rad ďalších produktov vrátane kompletného vybavenia pre kozmetické salóny a wellness.  To všetko s podrobnými informáciami a možnosťou okamžitého zakúpenia.