Home / Ostatné / Zaujímavosti / S nakupovaním alkoholu na oslavu si už nemusíte robiť veľké starosti

S nakupovaním alkoholu na oslavu si už nemusíte robiť veľké starosti

8bdba9d48ec1cc67272161c9b80f36f1_bigChystáte doma veľkú akciu pre priateľov alebo rodinnú oslavu a rozmýšľate, aký alkohol si pripravíte ako súčasť občerstvenia? Nechce sa vám naháňať po obchodoch a vláčiť domov ťažké fľaše? Na jedno aj druhé pre vás máme tip na zaujímavý zlepšovák. A to vybrať aj nakúpiť alkohol cez internet, ktorý vám následne bude dovezený až priamo pred prah vašej domácnosti.

Tak ako pre iné tovary, aj pre alkohol je svet internetového nakupovania otvorený. Preto v jeho prostredí vznikol internetový obchod ponúkajúci online predaj alkoholu Mabo.sk. V ňom nájdete niekoľkonásobne väčšiu ponuku alkoholických nápojov než v bežných obchodných reťazcoch a navyše, často aj za výhodnejšie ceny. Od rozličných tvrdých alkoholov, vrátane limitovaných edícií a darčekových balení, cez víno až po nealko či suroviny potrebné na prípravu miešaných nápojov. Nakupovať môžete ako po kusoch, tak aj celé kartóny  bez obmedzenia, či alkohol potrebujete pre súkromné použitie, alebo na ďalší predaj.

Rýchle dodanie, dokonca už v deň objednania

Ak si myslíte, že po objednaní alkoholu budete na jeho dodávku čakať dlhé dni, vyvedieme vás z omylu. Internetový obchod Mabo.sk pre všetok tovar skladom garantuje odoslanie najneskôr v nasledujúci deň po uskutočnení objednávky. V prípade, že sa nachádzate v Bratislave, zásielka vám môže byť dodaná už priamo v deň objednania alebo si ju vyzdvihnete do hodiny na odbernom mieste obchodu.

Mobilná aplikácia pre ešte väčšie uľahčenie nakupovania

Online nákup alkoholu si dokážete uľahčiť aj prostredníctvom mobilnej aplikácie, ktorú pre svojich zákazníkov pripravil internetový obchod Mabo.sk. Tá obsahuje funkciu snímania čiarových kódov, preto stačí len nasnímať ten z vašej obľúbenej fľaše, ktorá sa následne automaticky vyhľadá a môžete ju vložiť do vášho nákupného košíka. Takto sa nákup alkoholu na internete ešte uľahčí.

Pri využívaní obchodu ponúkajúceho online predaj alkoholu nezabúdajte na jednu dôležitú vec. Tak ako v kamenných predajniach, aj tu musíte mať minimálne 18 rokov.