Home / Bývanie / Vyberte si kvalitné plastové okná

Vyberte si kvalitné plastové okná

Ak ste sa rozhodli pre kúpu nových plastových okien, je veľmi dôležité si vybrať okná od spoľahlivého výrobcu. Investícia do kvalitných okien sa vám vráti. Seriózny výrobca okien vám tiež zabezpečí kvalitný servis okien a zodpovednú montáž. Vyhnite sa mnohým problémom, ktoré vám hrozia pri nesprávne vybranom dodávateľovi .

54376023 - plastic windows overlooking the beautiful fiery red sunset

Pochybný dodávatelia plastových okien

Existujú výrobcovia, ktorí sa zameriavajú na kvantitu a použité materiály na výrobu okien nie sú na dobrej úrovni. Pochybná je tiež samotná výroba okna. Nekvalitné okná, alebo zle namontované okná sa už po krátkom čase začnú krútiť, zle tesnia a strácajú povrchovú úpravu. Umožňujú však tiež prieniku vlhkosti a vzniku plesní. Možno aj vy poznáte niekoho, kto chcel ušetriť pár eur a kúpil si okná od pochybného výrobcu. Esteticky nevýrazné, od začiatku kazové okná, ktoré neplnia svoju funkciu.

Skúsený výrobca

Pre montáž kvalitných platových okien, je teda ideálne vybrať si skúsenú firmu. Samotný výrobca by mal byť tiež okná montovať a zabezpečiť tak záručný a pozáručný servis. Spoľahlivý dodávateľ sa vám môže pochváliť referenciami úspešných zákaziek.

Spoločnosť INTER-OKNO je spoľahlivý a overený dodávateľ plastových okien. Jeho výroba je certifikovaná a kontrolovaná. Spoločnosť je tiež držiteľom ochrannej značky. Obráťte sa na tohto výrobcu, ktorý vám navrhne optimálne riešenie podľa vášho rozpočtu a potrieb.

Prečo si zvoliť kúpu plastových okien od spoločnosti INTER-OKNO?

– majú farebnú stálosť

– výborné proti hlukové a tepelno-izolačné vlastnosti

– jednoduchá údržba

– tradičný výrobca

– vynikajúci zákaznícky servis

– značkové profily

– rôzne farebné vyhotovenia

– rýchle dodanie

– priaznivá cena, ktorá zodpovedá maximálnej kvalite

 

 

Autorské právo: alexmak72427 / 123RF Reklamní fotografie