Home / Bývanie / Luxus, ktorý si môžeš dovoliť aj ty

Luxus, ktorý si môžeš dovoliť aj ty

narsi-c-33
V minulosti, keď som počula spojenie kožené sedačky, doslova mi prešiel mráz po chrbte. Nepáčilo sa mi to. Bolo to studené, také megalomanske, a v lete sa na tom potili ľudia. Toto so mala o kožených sedačkách v hlave v minulosti. Udalosti sa zmenili.
Sedačky na mieru a nech sú hoc aj z kože sú teraz podstatne iné. Materiál je taký lepší. Vyzerajú luxusne a z môjho pohľadu už aj krásne. Vedia byť fantasticky pohodlné. Mnohokrát možno lepšie ako tie klasické látkové. Samozrejme máme rozdielne názory. Takže každý podľa svojej chuti – ako sa zvykne hovorievať.

Kožené sedačky

narsi-detail-1Luxusné kožené sedačky odstupom času vnímam už inak. Myslím si, že je to luxus za dostupné ceny. Predstav si ako sa to jednoducho a ľahko čistí. Dlho ti vydrží a ten štýlový dizajn. Ja ju chcem mať doma. Ja viem, možno si teraz kladieš otázku načo mi bude doma taká luxusná sedačka. Tá zásadná otázka nieje načo, pretože keď si do nej sadneš a zacítiš pod svojim telom všetky jej záhyby a tú mäkkosť. Hmmmm. Verím, že inú už ani nebudeš chcieť.
Vezmi prosím do úvahy, že existujú aj napodobeniny kože. Čo určite vieš. Patria sem: koženka, leather look, eko koža. Všetko sú to výborné povrchy. Chceš mať na sedačke niečo takého alebo radšej originál kože, ktorý sa ti odvďačí už spomínanou dlhou živostnosťou a jednoduchou údržbou?

Nábytok pre teba

Vyberať nábytok do svojho domova to je v celku zložitá záležitosť. No keď sa na to pozrieš inak vieš to spraviť s absolútnou ľahkosťou a zábavou. Veď aj vyberať rohové sedacie súpravy nemusí byť drina. Budeš skúšať rôzne modely. Povolíš uzdu svojej fantázii a razom sa z výberu stane zábava a možno z toho bude aj pekný rodinný príbeh na neskôr. Budeš ho rozprávať pri oslavách zatiaľ čo si tvoji priatelia budú užívať pohodlné sedenie na tvojom novom kúsku nábytku.