Home / Úspech / Klasická hodina angličtiny nestačí

Klasická hodina angličtiny nestačí

shutterstock_237693940

Toto nebude náhoda. Práve v uplynulom týždni som premýšľala nad dôležitosťou vrátiť sa naspäť k štúdiu angličtiny. Donútili ma aj noví zákazníci, s ktorými mám potrebu komunikovať v tomto cudzom a zároveň svetovom jazyku. Hľadala som svoje možnosti.

Na internete som natrafila na jednu spoločnosť jej názov je EnglishStay. Možno ju poznáš. Keď aj nie, nevadí. Prezradím ti, že ponúkajú unikátny pobytový kurz angličtiny v Českej republike. A nie neboj sa nie je to len jeden kurz. Sú to kurzy. Netreba teda ani ďaleko chodiť pokiaľ si zo Slovenska. Prípadne aj blízkeho okolia Českej republiky a máš záujem sa zlepšovať vo svojich jazykových znalostiach čo sa týka anglického jazyka.

Viem kde sa pôjdem učiť

Osobne sa mi veľmi páči ich motto. To nie tak krásne: “Rozhovoríme Vás anglicky”. A to je presne to čo hľadá väčšina ľudí. Oni možno aj vedia slovíčka, ovládajú perfektne gramatiku. Len. Je tam to len, ktoré im bráni. Je to strach, ktorý ich doslova skľučuje a to im bráni možno aj v tom získať lepšiu pozíciu vo firme. Vybrať sa na tú úžasnú dovolenku, o ktorej snívajú už roky, …

Stačí. Teraz máš príležitosť spraviť niečo pre seba. Prestaň to už konečne odkladať na neskôr. Lebo neskôr sa môže rovnať aj nikdy. A ty si ten kto je v tvojom živote dôležitý. Tak sa pozri do zrkadla. Poďakuj tomu koho tam vidíš a povedz mu niečo pekné. „To zvládneš sme v tom spolu.“

Intenzívne pobytové kurzy

Práve intenzívne kurzy angličtiny s rodeným hovorcom, ktorý je z anglicky hovoriacej krajiny ti poskytne presne ten komfort pri výučbe angličtiny, ktorý potrebuješ. Prestaneš sa pýtať v materinskom jazyku a aj tak sa budeš stále zlepšovať viac a viac. Ja som sa už rozhodla, pobyt vedľa u susedov s tým, že môžem komunikovať s rodeným hovorcom v angličtine je pre mňa veľmi silná motivácia. Viem a cítim, že to nielen môj život posunie vpred.

Zahoď svoj aj tak zbytočný strach a nechaj sa rozhovoriť s EnglishStay.