Home / Úspech / Rozhodli ste sa prenajať auto?

Rozhodli ste sa prenajať auto?

Určite sa už každému z vás stalo, že vám jednoducho prestalo fungovať auto a vy ste ho museli odviesť rovno do servisu. Oprava trvá väčšinou omnoho dlhšie, ako sa spočiatku môže zdať, a práve v tejto situácií sa zamýšľame, aké riešenie bude v nasledujúcich dňoch najvhodnejšie. Budem cestovať do práce autobusom alebo vlakom? Poprosím suseda, aby mi požičal jeho auto, ktoré aj tak „stojí“ v garáži? A čo by ste povedali na to, keby si auto požičiate v požičovni áut za výhodnú cenu?

Pre koho je požičanie auta vhodné?

Autopožičovňa Košice je vhodná nielen pre tých, ktorým sa práve pokazilo auto, ale aj pre rodiny s deťmi, ktoré plánujú odcestovať na dovolenku. Ak máte firmu, ktorá raz za čas potrebuje dopraviť svoje produkty na miesto určenia, je pre vás požičanie auta ideálnym riešením. Neplatíte povinné ručenie ani celoročné poistenie a pritom vozidlo poistené je. Keď sa vám auto už nehodí, jednoducho ho vrátite naspäť do požičovne.

Predtým, ako sa rozhodnete pre prenájom auta, zvážte, aký typ preferujete. Všímajte si parametre ako je veľkosť vozidla, sila motoru či najazdené kilometre (v prípade, že sa chystáte odcestovať ďaleko). Ak hľadáte skôr rodinné auto, ktoré vás bezpečne a pohodlne odvezie na vami zvolené miesto, jedným z najvhodnejších áut je Škoda Fabia 2 Kombi, ktorá sa môže pochváliť veľkým úložným priestorom, nízkou spotrebou, klimatizáciou a výborným motorom. Pýtate sa, kde nájsť spoľahlivú auto-požičovňu, v ktorej vám poskytnú nízke ceny za prenájom auta, zľavy pre stálych zákazníkov, perfektné vozidlá a nonstop asistenčné služby? Požičovňa áut Košice – CARDOT vám prináša všetky výhody, ktoré ocenia aj tí najnáročnejší zákazníci! Vybrať si môžete z viacerých druhov bezpečných vozidiel, pričom samozrejmosťou sú vysokokvalitné poskytované služby k uspokojovaniu vašich požiadaviek. Ak ste zástancom vysokého štandardu a priateľského jednania na úrovni, ste na správnom mieste!